Στο Διαιτητικό η ΑΕΚ για τον φόρο στο συμβόλαιο του Λάζαρου

Η Ενωση αμφισβητεί το ποσό για τον φόρο που είχε επιδικάσει η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Στις 13/3 η εκδίκαση της υπόθεσης.


Στο Διαιτητικό η ΑΕΚ για τον φόρο στο συμβόλαιο του Λάζαρου | to10.gr

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Η Ενωση προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών σχετικά με το ποσό που πρέπει να καταβάλλει ως φόρο από το συμβόλαιο που είχε με τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Η απόφαση με αριθμό 159/2019 υποχρεώνει τη διοίκηση της ΑΕΚ να πληρώσει το ποσό που έχει επιδικαστεί από την ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ύψος, με την Ενωση να το αμφισβητεί και να προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τρίτη (19/3).

Ο Ολυμπιακός δεν έγινε υπερομάδα, αλλά… Ομάδα

Υπενθυμίζουμε ότι η Ενωση προ ολίγων μηνών είχε ηττηθεί κατά κράτος στην κόντρα που είχε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να κάνει αποδεκτή την παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του ποδοσφαιριστή και να απορρίπτει την προσφυγή της ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι αποδείχτηκε επί του πρακτέου ότι δεν είχαν συμβόλαιο με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, στον οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον γυναικείο οργασμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο