Δεύτερες σκέψεις για Νάτχο

Δεύτερες σκέψεις για Νάτχο

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός σκέφτεται το ενδεχόμενο το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο είναι ο ηγέτης της εθνικής ομάδας του Ισραήλ και όπως είναι λογικό οι συμπατριώτες του παρακολουθούν στενά την πορεία του στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος χαφ το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για χάρη των Πειραιωτών, με τη μεταγραφή του να γίνεται αμέσως πρώτο θέμα στις αθλητικές ιστοσελίδες του Ισραήλ.

Οι Ισραηλινοί γράφουν συχνά πυκνά για τον συμπατριώτη τους, με την ιστοσελίδα ynet.co.il την Τρίτη να παρουσιάζει τον διεθνή άσο απογοητευμένο για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι ο Νάτχο να αποχωρήσει από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Μία εξέλιξη που δεν θα… χάλαγε τον Ολυμπιακό, καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παρότι αποκτήθηκε για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Νάτχο μπορεί μέχρι στιγμής να έχει αγωνιστεί σε 32 ματς με τη φανέλα των Πειραιωτών, αλλά στα περισσότερα μπήκε ως αλλαγή. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι έχει παίξει σε 19 αγώνες πρωταθλήματος και έχει ξεκινήσει βασικός μόλις σε 6. Συνολικά τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 1.258 λεπτά, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα και 1 ασίστ στο Κύπελλο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ynet.co.il ο Νάτχο εξετάζει όλες τις επιλογές, έχοντας τα… αφτιά του ανοιχτά για ενδεχόμενο ενδιαφέρον από συλλόγους της Ρωσίας. Αλλωστε, είναι ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά από το πέρασμά του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ