Ετοιμάζονται να χτενίσουν την Ευρώπη για τον αντί-Μαουρίσιο

Ετοιμάζονται να χτενίσουν την Ευρώπη για τον αντί-Μαουρίσιο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαουρίσιο υποχρεώνει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να φέρουν το καλοκαίρι τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου χαφ, με την αναζήτηση του να ξεκινάει άμεσα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας χρονιάς που θα έχει ως πρώτο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ξεκίνησε νωρίς λόγω των καταστάσεων. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ζοσέ Μαουρίσιο ουσιαστικά αφήνει γυμνό τον Δικέφαλο, μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Εκτός από τους μετέωρους Ολιβέιρα και Σάκχοφ, τον φευγάτο Κάνιας, τον τραυματία Βέρνμπλουμ και το μοναδικό που έχει συμβόλαιο Μίσιτς δεν υπάρχει άλλος σίγουρος αυτή τη στιγμή που θα είναι και τη νέα χρονιά. Αυτό αναγκάζει τους υπεύθυνους των μεταγραφών να ασχοληθούν άμεσα με την ενίσχυση της ομάδας.

Οι Ασπρόμαυροι σε πρώτη φάση θα χτενίσουν αρχικά όλη την Ευρώπη προκειμένου να βρουν τον αντί Μαουρίσιο. Ευτυχώς για τους Θεσσαλονικείς η αγορά δεν θα είναι περιορισμένοι όπως τον Γενάρη με τις επιλογές να είναι αρκετές. Όμως, από την άλλη ο χρόνος δεν θα είναι σύμμαχος καθώς με το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα χρειαστούν όλα τα όπλα προκειμένου να γίνει σωστό το δέσιμο. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις γνωριμίες που έχει ο Μάριο Μπράνκο με την Πορτογαλία μετά και την έλευση του Σέρχιο Ολιβέιρα.

Όσον αφορά τον 26χρονο μέσο τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ταξιδέψει στην Πορτογαλία ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Πόρτο την προοπτική απόκτησης του. Τα 12 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μαουρίσιο ως ρήτρα, είναι πολλά. Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να υπάρξει μια πιο προσιτή οικονομική λύση προτείνοντας στους «Δράκους» μια μορφή συνιδιοκτησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ