Σημαντική διάκριση για τον Σολδάνο (pic)

Σημαντική διάκριση για τον Σολδάνο (pic)

Ο Φράνκο Σολδάνο αναδείχθηκε ως ο αθλητής της χρονιάς για το 2018 στην πόλη Σουντσάλες, εκεί που γεννήθηκε.

Μπορεί ο Φράνκο Σολδάνο να μην έχει αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, όμως πέτυχε μια σπουδαία διάκριση στην Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός φορ των ερυθρόλευκων αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για το 2018 στην πόλη Σουντσάλες, εκεί όπου είναι και η καταγωγή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ειδική εκδήλωση που έγινε, η οικογένειά του παρέλαβε το σχετικό βραβείο, ενώ ο ίδιος ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα όπου και εξέφρασε τη χαρά του για τη ξεχωριστή αυτή διάκριση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Νιώθω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό για την αναγνώρισή μου ως ο αθλητής της χρονιάς στην πόλη μου, την Σουντσάλες, την πόλη μου. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που έλαβα αυτή την αναγνώριση της πόλης από την οποία κατάγομαι, μεγάλωσα και εκπαιδεύτηκα, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολλά ευχαριστώ στον όμιλο Meridiano Digital, αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου στην Ουνιόν Σάντα Φε. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, τίποτα δεν είναι δυνατό από μόνο του και ως ομάδα, είχαμε μια ιστορική χρονιά για εμάς και για τον σύλλογο.

Τέλος, πέραν του ότι είναι ένα βραβείο που σχετίζεται με τον αθλητισμό, μου δίνει χαρά που εκείνοι που έλαβαν το βραβείο, η αδελφή μου και ο μπαμπάς μου (σ.σ.: είναι με τη μαμά μου, οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διδασκαλία και τη διαπαιδαγώγησή μου. Μου έμαθαν πράγματα όπως είναι ο σεβασμός, να είμαι ταπεινός, να δουλεύω σκληρά και να αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω. Επίσης με δίδαξαν να δίνω όλη την αγάπη και το πάθος που μπορεί κανείς να δώσει σε αυτό που κάνει.

Ευχαριστώ και πάλι. Αν και η απόσταση είναι μεγάλη, ελπίζω τα λόγια μου να δείχνουν την αξία που έχει αυτή η βράβευση για εμένα».

https://www.instagram.com/p/Bu8MAlrBT-O/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ