Οι πέντε λόγοι που γουστάρει Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Οι πέντε λόγοι που γουστάρει Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά και θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ενθουσιασμένος ο Ποντένσε στην ομάδα του λιμανιού, δίνει το μήνυμα πως τη νέα χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερος. To10.gr σας παρουσιάζει τους λόγους που ο νεαρός άσος επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε το περασμένο καλοκαίρι στην απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε και δεν χωρά αμφιβολία πως η εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ για την απόκτηση του νεαρού Πορτογάλου άσου δικαιώθηκε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο. To 10.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά με την πολύ καλή γνώμη που είχε ο Καρεμπέ για τον παίκτη, καθώς ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων είχε ξεχωρίσει τον Ποντένσε.

Ο 23χρονος εξτρέμ έφυγε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (όπως και άλλοι παίκτες της πορτογαλικής ομάδας) μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές από οπαδούς των «λιονταριών» και ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο κόλπο υλοποιώντας μια πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Ο Ποντένσε αποδεικνύει στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό πως είναι παίκτης που κάνει την διαφορά και ένα στοιχείο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφορά το μέλλον του νεαρού ακραίου επιθετικού. Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ποντένσε θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν κι αυτό ακριβώς είπε στους συμπατριώτες του πριν από λίγες μέρες.

Το10.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για τον Πορτογάλο άσο των ερυθρόλευκων, την επιθυμία του να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα του Πειραιά και αποκαλύπτει τους πέντε λόγους που ο Ποντένσε γουστάρει με χίλια τον Ολυμπιακό.

1. Ο νεαρός Πορτογάλος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει μια «γεμάτη» χρονιά κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ για τον νεαρό άσο καθώς είναι η πρώτη σεζόν που ο Ποντένσε έχει κάνει τόσες συμμετοχές. Είναι επίσης η πρώτη σεζόν που έχει 36 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) έχοντας οκτώ γκολ και εφτά ασίστ.

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού βλέπει επίσης πως μέσα από τον Ολυμπιακό μπορεί να βρει θέση και στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο Ποντένσε ήταν στις προεπιλογές του Φερνάντο Σάντος για παιχνίδια των πρωταθλητών Ευρώπης.

2. Ο Ποντένσε βλέπει πως ο Πέδρο Μαρτίνς του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και είναι πολύ σημαντικό για τον νεαρό ακραίο επιθετικό, πως στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό συνεργάστηκε με συμπατριώτη του προπονητή. Αυτό τον βοήθησε σημαντικά και πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί πολύτιμο τον 23χρονο εξτρέμ για τα αγωνιστικά του πλάνα.

Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού βλέπει ότι έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του λιμανιού κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα ικανοποιεί και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

3. Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το καλοκαίρι την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτή είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος άσος των ερυθρόλευκων θέλει να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θέλει να παίξει με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θέλει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στους ερυθρόλευκους.

4. Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην μεταγραφή του Ποντένσε το περασμένο καλοκαίρι προσφέροντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο άσο, με τις ετήσιες αποδοχές του 23χρονου ακραίου επιθετικού να είναι εντυπωσιακές.

Ο Ποντένσε είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του Πορτογάλου να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη περίοδο.

5. Πολύ σημαντικό ρόλο για κάθε ξένο παίκτη παίζει η ζωή στην χώρα που αγωνίζεται και ο Ποντένσε είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Η ζωή στην Αθήνα του αρέσει πολύ, περνάει καλά στην χώρα μας κι αυτό βέβαια είναι ένα στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο.

Όλα αυτά που αναφέραμε κάνουν τον Ποντένσε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα του Πειραιά και ο Πορτογάλος βλέπει πως ο Ολυμπιακός παίζει σημαντικό ρόλο στην ανοδική πορεία της καριέρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ