«Ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα σταθερά και ανοδικά»

«Ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα σταθερά και ανοδικά»

Ο Διονύσης Χασιώτης μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Διονύσης Χασιώτης μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο και την προοπτική συμμετοχής τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Για το αν θεωρεί επιτακτική την ανάγκη απόκτησης μέσων με δεδομένους τους τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο είπε: «Με δεδομένο ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να δώσει προκριματικά στο Champions League και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, η ομάδα θα πρέπει να στελεχωθεί από πολύ καλούς μέσους. Είναι καίριες θέσεις αυτές και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Για την απώλεια Μαουρίσιο τόνισε: «Κάθε παίκτης που τραυματίζεται είναι απώλεια. Ωστόσο, η φετινή προσπάθεια απέδειξε ότι σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει κάποιο κενό όποιος παίκτης κι αν λείψει. Η ομάδα έχει μεγάλο και ικανό ρόστερ και γι’ αυτό έχει αυτήν την πορεία που θέλει ο κόσμος».

Για τον επόμενο μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League: «Θα είναι η συνέχεια μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα πρέπει να οργανωθεί για πιο δύσκολα παιχνίδια. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες μακάρι η πορεία της ομάδας να στεφθεί με είσοδο στους ομίλους του Champions League. Δεν είναι εύκολο, ας ελπίσουμε, όμως, ότι θα γίνουν προσθήκες με παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. Είναι η συνέχεια της σοβαρής δουλειάς που έγινε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Οι παίκτες που ήρθαν απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται εδώ, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια που γίνονταν προσθήκες παικτών, οι οποίοι δεν θα έπρεπε να παίρνουν θέση στο ρόστερ».

Για την προοπτική του αήττητου Πρωταθλήματος και το Κύπελλο: «Είναι πολύ κοντά και στα δύο. Από τη στιγμή που πέρασε το δύσκολο πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα αήττητος. Το κάθε ματς, βέβαια, θέλει προσοχή διότι η κάθε ομάδα έχει το δικό της κίνητρο. Στο Κύπελλο έμεινε ένας αντίπαλος για τον τελικό».

Για το αν πίστευε στο ξεκίνημα της σεζόν για την κατάκτηση του νταμπλ: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε από πέρσι ότι κάνει βήματα σταθερά και ανοδικά. Έγιναν καλές προσθήκες με εμπειρία και ικανότητα. Φαινόταν ότι και οι δύο στόχοι είναι κοντά. Χρειαζόταν διάρκεια και συνεχόμενη προσπάθεια, οι οποίες έγιναν και πλέον ο στόχος είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα».

Για την εκτελεστική δεινότητα του Σφιντέρσκι: «Είναι αυτό που λέμε “τον θέλει η μπάλα”. Με το που μπήκε μέσα έγινε η φάση και έβαλε το εύκολο γκολ. Ο Άκπομ έκανε πολλά πράγματα στο ματς, κέρδισε πέναλτι, έτρεξε, κέρδισε μονομαχίες, όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει. Η προσφορά του, πάντως, ήταν πολύ σημαντική».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει: «Δεν μπορώ να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Είναι πολλοί οι παίκτες που ξεχωρίζουν από τη φετινή πορεία. Τα μπακ είναι απίστευτα, οι στόπερ, τα χαφ, ο Άκπομ που είναι διακριθέντας σχεδόν σε κάθε ματς. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και γι’ αυτό η ομάδα κάνει αυτήν την πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ