Ο Φριτς (διαιτητής β’ κατηγορίας) στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, αλλά ρέφερι πρώτης κατηγορίας στο Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ο Φριτς (διαιτητής β’ κατηγορίας) στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, αλλά ρέφερι πρώτης κατηγορίας στο Ατρόμητος – ΑΕΚ

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό Μάρκο Φριτς, διαιτητή δεύτερης κατηγορίας, για να σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Απίστευτα πράγματα από τον Μέλο Περέιρα που όρισε διαιτητή ανώτερης κατηγορίας για το ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Ο Γερμανός Τόμας Φριτς θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας ανακοίνωσε πως ο 41χρονος ρέφερι θα είναι αυτός που διευθύνει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Μέλο Περέιρα να επιλέγει ρέφερι που είναι στην δεύτερη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ.

Αυτό πάντως που είναι άξιον απορίας έχει να κάνει με την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει διαιτητή δεύτερης κατηγορίας στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού ενώ σε ότι αφορά το ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, όρισε τον Σέρβο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας.

Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος με την επιλογή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή να ορίσει διαιτητή δεύτερης κατηγορίας στο μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ και κάποια στιγμή θα πρέπει να εξηγήσει ο Περέιρα τα κριτήρια με τα οποία κάνει τους ορισμούς. Επιλογές που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων απ’ όλες σχεδόν τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Φριτς έχει σφυρίξει το παιχνίδι ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-2) αλλά και τα παιχνίδια u19 Δανία – Ελλάδα 0-2 και Ελλάδα – Τουρκία 3-0. Ο Γερμανός διαιτητής σφυρίζει στην Μπουντεσλίγκα από το 2009 αλλά είναι μια κατηγορία κάτω από τον Σέρβο που επέλεξε ο Περέιρα για να διευθύνει την αναμέτρηση της ομάδας του Περιστερίου με την Ένωση.

Οι ακατανόητες επιλογές του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή εκθέτουν την ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, Βαγγέλη Γραμμένο καθώς ο Περέιρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο εδώ και πολύ καιρό.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάτρας (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαμούρης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Κωνσταντίνου (Πρεβέζης-Λευκάδας)

ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΟΦΗ – Λεβαδειακός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Πάγκαλος (Λασιθίου)

Ατρόμητος – ΑΕΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σρτζαν Γιοβάνοβιτς (Σερβία)
ΒΟΗΘΟΙ: Στοΐκοβιτς (Σερβία), Μιχαΐλοβιτς (Σερβία)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φριτς (Γερμανία)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαλ (Γερμανία), Πέλγκριν (Γερμανία)

Πανιώνιος – Ξάνθη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Άρης – Απόλλωνας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λάμπρου (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ