Νάτχο: «Δεν ήταν λάθος επιλογή ο Ολυμπιακός, αλλά περίμενα αλλιώς την χρονιά»

Νάτχο: «Δεν ήταν λάθος επιλογή ο Ολυμπιακός, αλλά περίμενα αλλιώς την χρονιά»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο τόνισε πως περίμενε να εξελιχθεί διαφορετικά η χρονιά στον Ολυμπιακό, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν λάθος η επιλογή του να έρθει στην ομάδα.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε σε ΜΜΕ του Ισραήλ  για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο μέσος των ερυθρόλευκων τόνισε πως περίμενε να εξελιχθεί διαφορετικά η σεζόν στο Λιμάνι, και ότι θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, λέγοντας πως ήταν η πιο δύσκολη στιγμή τη φετινή σεζόν.

Ακόμα ο Ισραηλινός χαφ ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν λάθος η επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων και για τα ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάτχο:

Για το ότι δεν έπαιξε στο ματς με τον Άρη: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σε όλη την σεζόν. Ο κόουτς της Εθνικής ομάδας ήρθε στην Ελλάδα για να με δει και εγώ δεν έπαιξα ούτε λεπτό».

Για τον χρόνο συμμετοχής του στη φετινή χρονιά: «Βρίσκομαι στα πιο παραγωγικά χρόνια καριέρας μου κι εγώ δεν έχω αρκετά λεπτά συμμετοχής. Είναι μία κατάσταση που δεν την έχω συνηθίσει και είναι δύσκολο για μένα. Δεν θεωρώ ήταν λάθος επιλογή ο Ολυμπιακός. Κάθε εμπειρία, είτε καλή, είτε κακή είναι σημαντική. Κάποιοι περίμεναν ότι η χρονιά μου στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετική, όπως και εγώ. Είναι όμως επιλογή του προπονητή μου και ποτέ δεν σχολιάζω κάτι τέτοιο. Σέβομαι τις αποφάσεις του».

Για τα ματς της εθνικής: «Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια της εθνικής. Δεν είναι ότι δεν έχω παίξει καθόλου. Αγωνίστηκα για απέναντι στον Πανιώνιο και έπαιξα κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου για το Europa League. Προσπαθώ να βλέπω την θετική πλευρά, είμαι πολύ διψασμένος να παίξω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ