Το «ευχαριστώ» του Μαουρίτσιο στον κόσμο του ΠΑΟΚ (vid)

Το «ευχαριστώ» του Μαουρίτσιο στον κόσμο του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος ευχαρίστησε τους οπαδούς του Δικεφάλου για τη στήριξή τους και τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ζοσέ Μαουρίτσιο στάθηκε άτυχος στον πρόσφατο αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την προετοιμασία του Δικεφάλου. Ο Λατινοαμερικάνος χαφ την Τετάρτη βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση του ΠΑΟΚ και συνομίλησε με τους συμπαίκτες του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, με δηλώσεις του στα social media του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς του συλλόγου για τη στήριξή τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Γεια σας, Μαουρίσιο εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε πολλά μηνύματα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δείξατε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Νιώθω καλά και έχω την απαραίτητη ενέργεια. Θα κάνω επέμβαση σύντομα. Θα είμαστε σε επαφή και θα ενημερώνεστε όλοι μέσω του συλλόγου για το γόνατό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ