Ρόουζ: «Θέλω να μείνω στην Ελλάδα» (vid)

Ρόουζ: «Θέλω να μείνω στην Ελλάδα» (vid)

O 26χρονος στόπερ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τονίζει για μία ακόμη φορά την επιθυμία παραμονής του στον Αρη.

Μπορεί ο Λίντσεϊ Ρόουζ να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Αρη μόλις λίγους μήνες, ωστόσο έχει ήδη προλάβει να «δεθεί» με τη χώρα και τους οπαδούς της.

Ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός έχει καταφέρει να «κολλήσει» πολύ καλά με τους υπόλοιπους στόπερ των κίτρινων (με Βέλεθ και Δεληζήση δηλαδή) και έτσι έχει ήδη προλάβει να γίνεται αγαπητός από τον κόσμο της ομάδας.

Αλλωστε είναι ένας εκδηλωτικός ποδοσφαιριστής που ζει κάθε ματς έντονα, κάτι το οποίο φάνηκε και από τον τρόπου που πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ρόουζ φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συνεργασία του με τους κίτρινους  καθώς ήδη εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει.

Σε ανάρτηση του στο Instagram δέχεται την ερώτηση μέλους του τεχνικού τιμ: «Τι θες να μου πεις για την Ελλάδα;» με τον ίδιο να απαντά: «Θέλω να μείνω στην Ελλάδα». Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λοριάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ