Σενάριο για Κάριους και Ολυμπιακό!

Σενάριο για Κάριους και Ολυμπιακό!

Δημοσίευμα της Fanatik αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Λόρις Κάριους που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λίβερπουλ στην Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Λόρις Κάριους, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Fanatik, oι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην τουρκική ομάδα, καθώς ενδιαφέρονται για τον Γερμανό γκολκίπερ. Η Μπεσίκτας όπως αναφέρει το δημοσίευμα χρωστάει χρήματα στον Κάριους, με τον ίδιο να θέλει να αποχωρήσει από την τούρκικη ομάδα.

Πέρα από τον Κάριους και η διοίκηση της τούρκικης ομάδας θέλει να τελειώσει» τη συνεργασίας της με τον παίκτη, ενώ όπως αναφέρει η κορυφαία αθλητική χώρα της γειτονικής χώρας, οι καλές σχέσεις των ιδιοκτητών των δύο συλλόγων, Φικρέτ Ορμάν και Βαγγέλη Μαρινάκη ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Κάριους έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κώστα Φορτούνη, τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις και με τις δύο ομάδες, ενώ είχε ολοκληρώσει τη συμφωνία του Παναγιώτη Ρέτσου με τη Λεβερκούζεν.

Ακόμα στο δημοσίευμα κάνουν λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον των Πειραιωτών, καθώς στο τέλος της χρονιάς θα ενισχυθούν στον άσο. Ο λόγος είναι πως ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν υπολογίζεται και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, ενώ και ο Γιούρι Λοντίγκιν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Ζενίτ. Ο μόνος που αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν στο λιμάνι είναι ο Ζοσέ Σα, ο οποίος ναι μεν αγωνίζεται ως δανεικός στην Πόρτο, αλλά ο Ολυμπιακός μιλάει με τους Δράκους για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Κάριους, ο Γερμανός κίπερ παραχωρήθηκε από τη Λίβερπουλ στην αρχή της σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Μπεσίκτας, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Γιούργκεν Κλοπ, μετά τις γκάφες στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ. Φέτος έχει αγωνιστεί 21 φορές στη Superlig της γειτονικής χώρας και 5 στο Europa League, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τη Στουτγκάρδη και τη Μάιντζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ