Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το κονδύλι των 20 εκ. ευρώ για την «Αγια-Σοφιά»

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το κονδύλι των 20 εκ. ευρώ για την «Αγια-Σοφιά»

«Με τη σύμβαση κλειδώνει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Προασπίζει το δημόσιο συμφέρον γιατί η σύμβαση γίνεται με το ερασιτεχνικό σωματείο και με όρους απόλυτα θετικούς για το ερασιτεχνικό σωματείο», ανέφερε στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» έγινε σήμερα, μετά την έγκριση από την Περιφέρεια της σύμβασης με την «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., αναφορικά με την χρηματοδότηση του πρότζεκτ από τον δημόσιο φορέα.

Η Περιφέρεια θα συνδράμει στο έργο με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που πλέον μπορεί να θεωρείται μέρος του χρηματοδοτικού πλάνου του γηπέδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ανέφερε μεταξύ άλλων στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο τα εξής: «Είναι χαρά και τιμή να εισηγούμαι αυτή την άρτια σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ με την οποία είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Αυτή η σύμβαση υπηρετεί αυτούς τους στόχους. Με τη σύμβαση κλειδώνει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Αυτή η χρηματοδότηση των 20 εκατ ευρώ αποτελεί μερος ενός συνολικού αθλητικου προγράμματος της Περιφέρειες ύψους 210 εκατ ευρώ που περιλαμβάνει και άλλα αθλητικά έργα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ