Ωρα να ψηλώσει το ταβάνι

Ωρα να ψηλώσει το ταβάνι

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπροστά σε ένα κρίσιμο καλοκαίρι.

Την ώρα που η ΑΕΚ φτιάχνει το νέο της γήπεδο, αγωνιστικά βρίσκεται εν μέσω μιας χρονιάς που πέραν της πρόκρισης στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει κάτι άλλο για να χαμογελά. Εκτός αν τελικά καταφέρει να κλείσει με γλύκα την σεζόν από το Κύπελλο, μόνο αν το κατακτήσει.

Η αλήθεια είναι ότι το νέο γήπεδο είναι πολύ μεγαλύτερο από μια αγωνιστική επιτυχία, μιας και εξασφαλίζει πολλά περισσότερα από μία χρονιά. Αλλά αυτή η χρονιά πρέπει να γίνει μάθημα. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης τώρα έχει ένα κρίσιμο καλοκαίρι μπροστά του. Στα χέρια του είναι η ΑΕΚ, αυτός καλείται να ψηλώσει το ταβάνι μετά από μια τέτοια χρονιά στα όποια έγιναν λάθη σε προπονητή και παίκτες.

Ο Λυμπερόπουλος δεν ζει ήρεμες ημέρες, ο Μιλοβάνοβιτς είναι ξανά στο προσκήνιο, οπότε και ο σχεδιασμός της ΑΕΚ του «αύριο» είναι ακόμη ανοιχτός. Αλλαγές θα γίνουν σε πολλά επίπεδα, όμως ο Μελισσανίδης είναι τώρα που πρέπει να κάνει την κίνηση-κλειδί. Να ψηλώσει το ταβάνι, να φέρει ποιότητα στην ΑΕΚ. Εκεί έχει ανοιχτή πληγή η ΑΕΚ. Στο έλλειμμα ποιότητας σε πολλούς ποδοσφαιριστές.

Έχει λίγους πολύ καλούς και πολλούς μέτριους που δεν άντεξαν φέτος. Και αυτό φέτος φάνηκε αρκετά για αυτό έφερε και την ΑΕΚ σε τέτοια θέση, σε τόσο μεγάλη απόσταση με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έμαθε από τα λάθη του και τον δεύτερο Ολυμπιακό που έφτιαξε μια νέα ομάδα το περσινό καλοκαίρι.

Σε ένα χρόνο η ΑΕΚ τέτοια εποχή θα μπαίνει στο νέο γήπεδο της, ο κόσμος της θα είναι στα ουράνια και αγωνιστικά η σεζόν που μεσολαβεί θα πρέπει να είναι αντίστοιχου επιπέδου με επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Να μπει στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια μια ΑΕΚ αντάξια του έργου. Και για αυτό θα πρέπει να αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ανεβάσει το επίπεδο της επένδυσης στο αγωνιστικό τμήμα, στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Όπως έκανε και στην «Αγιά Σοφιά» ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ