ΑΕΚ: Πως ψήφισαν οι παρατάξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα 20 εκατ.ευρώ

ΑΕΚ: Πως ψήφισαν οι παρατάξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα 20 εκατ.ευρώ

Η στάση κάθε παράταξης για το ζήτημα της χρηματοδότησης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ πήρε την έγκριση για την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της και ενδιαφέρον είναι να εστιάσουμε στην στάση κάθε παράταξης στο ζήτημα των 20 εκατομμυρίων ευρώ για την «Αγιά-Σοφιά».

Την εισήγηση για την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ερασιτεχνική ΑΕΚ ψήφισαν όλες οι μεγάλες παρατάξεις, η πλειοψηφούσα παράταξη της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ), η παράταξη του Βασίλη Κικίλια (ΝΔ) και η παράταξη του Γιάννη Σγουρού, του προηγούμενου Περιφερειάρχη που άλλωστε είχε εγγράψει αυτά τα χρήματα στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας από το 2013.

Από την άλλη, τους όρους σύμβασης καταψήφισαν ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η παράταξη του Τζήμερου.

Με εκπληκτικά λόγια μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Σπύρος Πάντζας. Σε τοποθέτησή του, ανέφερε πως σήμερα αποκαταστάθηκε μια ιστορική αδικία κατά της ΑΕΚ, αφού η Πολιτεία ευθύνεται που η ομάδα έμεινε χωρίς γήπεδο. «Σήμερα αποκαθίσταται μία ιστορική αδικία της ελληνικής Πολιτείας σε βάρος της ΑΕΚ. Γιατί το φταίξιμο είναι της Πολιτείας που η ΑΕΚ έμεινε χωρίς γήπεδο. Μιλάμε για ένα ιστορικό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού, μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα και για τον κόσμο της. Και για αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε σήμερα εδώ (εννοώντας τους παλαίμαχους) που δεν βλέπουν την ώρα να μπουν και πάλι στο χώρο όπου μεγαλούργησαν. Σήμερα καταρρίψαμε και το επιχείρημα κάποιων για το γήπεδο του επιχειρηματία. Γιατί το γήπεδο θα ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ».

Με εκπληκτικά λόγια μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Σπύρος Πάντζας. Σε τοποθέτησή του, ανέφερε πως σήμερα αποκαταστάθηκε μια ιστορική αδικία κατά της ΑΕΚ, αφού η Πολιτεία ευθύνεται που η ομάδα έμεινε χωρίς γήπεδο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ομιλία της Κατερίνας Αδαμοπούλου (πρώην εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, σήμερα ανεξάρτητη στο Περιφερειακό Συμβούλιο) που είπε: «Πέρασαν 20 χρόνια από το σεισμό του 1999 και η ΑΕΚ παραμένει ακόμα άστεγη. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια ομάδα που εκπροσωπεί τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Οφείλουμε να βοηθήσουμε για να μπει και πάλι στο σπίτι της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ