ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση και αποστολή

ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση και αποστολή

Με μοναδικές απουσίες αυτές των τεσσάρων τραυματιών οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, θα περάσουν σήμερα για τελευταία φορά το κατώφλι της Τούμπας για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από τους τέσσερις τραυματίες, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός που είδε τη μεσαία του γραμμή να έχει ξεκληριστεί ευελπιστεί να μην έχει κι άλλα προβλήματα μετά το τέλος της σημερινή προπόνησης, αλλά και μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι Ασπρόμαυροι αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Εβγέν Σακχόφ θα πάρει τη θέση του τραυματία Μαουρίσιο και θα παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο. Η δεύτερη θα είναι στα άκρα της επίθεσης καθώς ο Λέο Ζαμπά εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής και θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα παίρνοντας τη θέση του Ενρίκε. Οι υπόλοιπες 9 θέσεις θα καλυφθούν από τους γνωστούς που συμμετέχουν ανελλιπώς στα παιχνίδια του Δικεφάλου από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ