Μήνυμα Λουτσέσκου προς τους παίκτες για εγρήγορση

Μήνυμα Λουτσέσκου προς τους παίκτες για εγρήγορση

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε μια προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή των παικτών του ενόψει της αυριανής αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ζήτησε να μην επιτρέψουν στην ομάδα του Αγρινίου να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό στο
Αγρίνιο. Ο στόχος του Δικεφάλου είναι να πετύχει ακόμα μια νίκη φτάνοντας τις 22 σε 25 αναμετρήσεις μέχρι στιγμής.

Όπως λένε στην Τούμπα αν η αναμέτρηση με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είναι το πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα ματς που θα ακολουθήσουν μέχρι και τις 5 Μαΐου όπου λήγει το φετινό πρωτάθλημα.

Με νίκη στο Αγρίνιο, ο Δικέφαλος θα «αγκαλιάσει» τον τίτλο ο οποίος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια και αυτό είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αντιληφθεί πως και σε αυτό το παιχνίδι, απαιτείται μεγάλη
προσοχή από όλους τους πρωταγωνιστές. Γι’ αυτό τον λόγω έχει μίλησε στους παίκτες του, κυρίως για θέματα τακτικής, όμως πέρασε και το μήνυμα της εγρήγορσης.

Αυτό που θέλει ο Ρουμάνος τεχνικός είναι να έχουν την κατοχή της μπάλας και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία του Πασχαλάκη, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα και παράλληλα να επιτεθούν σωστά, για να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα κάνουν και να τις μετατρέψουν σε γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ