Λυμπερόπουλος: «Ο Φερέρ έκανε καινοτόμα πράγματα στην ΑΕΚ»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για τον Λορένσο Σέρα Φέρερ και την συνύπαρξη τους στην ΑΕΚ.

Λυμπερόπουλος: «Ο Φερέρ έκανε καινοτόμα πράγματα στην ΑΕΚ» | to10.gr

Στις μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ και της καριέρας του αναφέρθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε συνέντευξη του στη Nova.

Ο «Λύμπε» έπλεξε το εγκώμιο του Λορένθο Σέρα Φερέρ, τονίζοντας πως ο πρώην προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έκανε πράγματα καινοτόμα για την εποχή του.

Ολόκληρη η συνέντευξη του, αλλά και η λεπτομερέστατη πορεία της ΑΕΚ τη σεζόν 2006-07 θα προβληθεί στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής από το Novasports 1 HD.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του:

«Ήταν ένας άνθρωπος που του άρεσε πάρα πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχε μια νοοτροπία, καθώς είχε περάσει από την Μπαρτσελόνα… Τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σε αυτό είχε ένα πολύ δυνατό χαρτί δίπλα του. Αυτό λεγόταν Πέπε Σεγούρα», τόνισε και συνέχισε: «Ένας άνθρωπος ήρεμη δύναμη. Προσπάθησε να φέρει κάτι καινούργιο που εμείς μέχρι τότε θα λέγαμε πως το αγνοούσαμε: To Rotation. Το τόλμησε. Έκανε πράγματα καινοτόμα για την εποχή και γενικά εγώ σαν ποδοσφαιριστής ευχαριστιόμουν να παίζω πάρα πολύ. Ο τρόπος δουλειάς αυτών των δύο, ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο ήταν πραγματικά πολύ ωραίος και πολύ σύγχρονος γιατί πράγματα του τότε εγώ τα βλέπω και σήμερα σε μεγάλες ομάδες», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο