Λεβαδειακός: «Έδεσε» τον Ιωαννίδη ως το 2022

Λεβαδειακός: «Έδεσε» τον Ιωαννίδη ως το 2022

Τις υπηρεσίες του μεγαλύτερου ταλέντου τους για τρία ακόμη χρόνια εξασφάλισαν οι Βοιωτοί.

Για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2022 συμφώνησαν Λεβαδειακός και Φώτης Ιωαννίδης. Οι Βοιωτοί έδεσαν τον νεαρό διεθνή επιθετικό για άλλα τρία χρόνια στη Λιβαδειά καταφέρνοντας έτσι να διατηρήσουν και για τις επόμενες σεζόν το μεγαλύτερο ταλέντο τους στην ομάδα.

Ο 19χρονος επιθετικός, χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις αποτελεί στόχο πολλών ομάδων της Super League, ενώ τη φετινή περίοδο μετράει 20 συμμετοχές με τη φανέλα του Λεβαδειακού, έχοντας πετύχει και 3 γκολ.

Πάντως, με το νέο συμβόλαιο η ομάδα της Λιβαδειάς μπαίνει σε θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις με πιθανούς ενδιαφερόμενους για τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας παράλληλα σαφές πως δεν προτίθεται να τον αφήσει να αποχωρήσει χωρίς κάποια δελεαστική πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την «πράσινη» φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο νεαρός ταλαντούχος φορ της ομάδας του Λεβαδειακού έβαλε την υπογραφή του και επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022 δείχνοντας έτσι ότι το μέλλον του συμβαδίζει με αυτό της ομάδας που τον ανέδειξε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ