Παναθηναϊκός: «Κλείδωσαν» οι δέκα στους έντεκα, ερωτηματικό το σχήμα

Παναθηναϊκός: «Κλείδωσαν» οι δέκα στους έντεκα, ερωτηματικό το σχήμα

Ο Δώνης έχει καταλήξει στους δέκα που θα ξεκινήσουν στο ντέρμπι της Κυριακής. Το σχήμα θα κρίνει τον ενδέκατο.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού μεσοαμυντικά στο ματς με την ΑΕΚ ήταν εξαιρετική. Ο σχηματισμός του Δώνη δεν επέτρεψε στην Ένωση να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες, με τους πράσινους να ψάχνουν στις δικές του στιγμές το γκολ που θα του χάριζε τη νίκη. Δεν το βρήκαν, αλλά θα θελήσουν να το κάνουν το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ένα ματς στο οποίο έχουν… κλειδώσει οι δέκα από τους έντεκα που αναμένεται να παρατάξει ο Έλληνας προπονητής, με μοναδικό ερωτηματικό να είναι το σχήμα και να επηρεάζει και το ποιος θα κερδίσει τελικά την τελευταία θέση στην ενδεκάδα.

Δεδομένη είναι η παρουσία του Διούδη στα γκολπόστ, όπως και η τριάδα των Κολοβέτσιου, Κουλιμπαλί και Οικονόμου στην άμυνα, από τη στιγμή που δεν παίζει ο Μαυρομμάτης για δεύτερο σερί ματς. Ο Ινσούα θα έχει την αριστερή πλευρά και ο Γιόχανσον τη δεξιά, ενώ οι Κουρμπέλης και Κάτσε θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Δεδομένη θεωρείται και η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Μπουζούκη, μετά την απουσία του λόγω τιμωρίας στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ στην επίθεση θα παραμείνει ο Μακέντα. Δέκα στους έντεκα… σίγουροι για τον Δώνη, και μένει να δούμε ποιον εκ των Χατζηγιοβάνη, Δώνη ή Άλτμαν θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Αν πάει στην επιλογή του Χατζηγιοβάνη, τότε το πιθανότερο είναι να δούμε 3-4-3, με τον «Χάτζη» δεξιά και τον Μπουζούκη αριστερά. Αν επιλέξει τον Αλτμαν, ο Μπουζούκης θα είναι περισσότερο «δεξάρι» με τον Ισραηλινό δίπλα στον Μακέντα και 3-5-2, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει ο Δώνης. Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε ένα 3-6-1, με Μπουζούκη ή Δώνη κοντά στον Μακέντα.

Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, είναι το πρώτο, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα «φτερά», ώστε ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ταχύτητα εκεί, να απλώσει το γήπεδο και να πάει στο ένας εναντίον ενός, κάτι που ζητάει συχνά ο Δώνης από τους ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ