Υποδοχή ετοιμάζουν για τους αυριανούς πρωταθλητές στο Αγρίνιο

Υποδοχή ετοιμάζουν για τους αυριανούς πρωταθλητές στο Αγρίνιο

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, από την περιοχή του Αγρινίου και όχι μόνο, ετοιμάζονται να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.

Η παρουσία της ομάδας του ΠΑΟΚ, στο Αγρίνιο, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους του Δικεφάλου, θα επισκεφτούν σε λίγη ώρα το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας για να υποδεχθούν τους αυριανούς πρωταθλητές.

Στην Δυτική Ελλάδα υπάρχει ένας ξεσηκωμός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και από την στιγμή που ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η Αστυνομία έβαλαν φρένο στην παρουσία τους στο γήπεδο του Παναιτωλικού δεν θα χάσουν την ευκαιρία να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας έστω και ένα 24ωρο πριν την σέντρα.

Ο κόσμος του Δικεφάλου από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει βρεθεί πολύ κοντά στην ομάδα στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ένα περισσότερο τώρα που βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή και θέλουν όλοι να παρακολουθούν τα παιχνίδια από κοντά σε κάθε έδρα και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή την χαρά δεν μπορούν να την αντιληφθούν όσοι δε νιώθουν τι θα πει ΠΑΟΚ. Έτσι λοιπόν σε λίγη ώρα θα υπάρξει υποδοχή από τους φιλάθλους του Αγρινίου και κατ’ επέκταση της Δυτικής Ελλάδας προς την ομάδα του Δικεφάλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ