Πλήθος κόσμου αλλά και ξένων σκάουτερ αναμένεται στο ΟΑΚΑ

Πλήθος κόσμου αλλά και ξένων σκάουτερ αναμένεται στο ΟΑΚΑ

Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το clasico μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, σε ένα ματς που φαίνεται πως συγκινεί τόσο τους οπαδούς του τριφυλλιού όσο και… ομάδες του εξωτερικού.

Την Κυριακή (17/3), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το διακύβευμα του ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλο, τόσο βαθμολογικά μιας και η μάχη για την 5η θέση ακόμα μαίνεται, όσο και ψυχολογικά μιας και μιλάμε για ένα ντέρμπι αιωνίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όλα αυτά φαίνεται πως δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον κόσμο του τριφυλλιού ο οποίος αναμένεται να συρρεύσει στο ΟΑΚΑ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερους από 25.000 θεατές.

Το ματς αυτό όμως φαίνεται να προσελκύει το ενδιαφέρον και αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων μιας και αμφότερες οι ομάδες έχουν αρκετούς παίκτες που δεν περνούν απαρατήρητοι στο εξωτερικό. Κάπως έτσι στα επίσημα του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν και σκάουτερ από ομάδες όπως οι Νόριτς, Ρόμα, Σέλτικ, Φενέρμπαχτσε και Άντερλεχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ