«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, αξέχαστο το γκολ με τον Ολυμπιακό»

Ο Φακούντο Περέιρα μίλησε για τον Δικέφαλο τον οποίο δεν ξεχνά και έχει μέσα στη καρδιά του.

«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, αξέχαστο το γκολ με τον Ολυμπιακό» | to10.gr

Ο Φακούντο Περέιρα παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα Λεμεσού και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα. Μεταξύ άλλων δεν έκρυψε ότι παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ και του εύχεται να πάρει το φετινό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι το καλύτερο γκολ της καριέρας του ήταν με τη φανέλα του Δικέφαλου απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο διπλό με 2-1 τον Δεκέμβριο του 2014.

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Όποτε μπορώ παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ. Όλοι πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα έχει ήδη κατακτηθεί. Έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους, αλλά και ποιότητα στο ρόστερ. Σχεδόν το πήρε. Μακάρι να γίνει και με τον Απόλλωνα το ίδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και πιστεύουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος».

Για το γκολ που δε θα ξεχάσει: «Το τέρμα απέναντι στον Ολυμπιακό θεωρώ πως ήταν το καλύτερο. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι ήταν όμορφο, αλλά και επειδή επιτεύχθηκε σε ένα σημαντικό αγώνα. Οι αγώνες επί του Ολυμπιακού είναι ξεχωριστοί, ιδιαίτερα οι εκτός έδρας στην Αθήνα συνήθως είναι καθοριστικοί».

Σχετικά με το αν η φυγή Πρίγιοβιτς επηρέασε ή όχι τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Όπως φαίνεται δεν τον επηρέασε καθόλου. Πέτυχε πάρα πολλά τέρματα και βοήθησε την ομάδα να βρίσκεται εκεί που είναι. Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ φέτος και πέρσι, όποιος επιθετικός και αν ήταν εκεί θα πετύχαινε πολλά τέρματα, αφού ο τρόπος που αγωνίζεται ευνοεί τον επιθετικό να σκοράρει».

Οι Κύπριοι δε θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν τον Περέιρα και για το… «Φανούρης», όνομα με τον οποίο τον φώναζε ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, παρά μόνο επειδή το Φακούντο και το Φανούρης μοιάζουν στην προφορά, και ο κ. Αναστασιάδης ήθελε να με φωνάζει έτσι».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπήρξε ενδιαφέρον από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο ίδιος επέλεξε να πάει στην Κύπρο: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα, συγκεκριμένα από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο προτίμησα να έρθω στην Κύπρο παρά να επιστρέψω στην Ελλάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο