Σύμμαχος του ΠΑΟΚ και η παράδοση με τον Παναιτωλικό

Σύμμαχος του ΠΑΟΚ και η παράδοση με τον Παναιτωλικό

Ο Δικέφαλος που έχει έως τώρα φέτος 21 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 24 αγωνιστικές θέλει να συνεχίσει το σερί του.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, με στόχο τη νίκη επί του Παναιτωλικού και τη διατήρηση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί τουλάχιστον στους επτά βαθμούς. Είναι μια από τις τέσσερις εξόδους που απομένουν στον Δικέφαλο έως το τέλος της σεζόν, με τις άλλες να είναι σε Ξάνθη, Λάρισα και Γιάννενα.

Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει και στις τέσσερις επαρχιακές έδρες που έχει παίξει ως τώρα στη σεζόν (1-3 τον ΟΦΗ, 0-1 τη Λαμία, 1-2 τον Λεβαδειακό και 0-3 τον Αστέρα Τρίπολης) και βαθμούς έχει αφήσει μόνο στην Αθήνα με Ατρόμητο (1-1) και ΑΕΚ (1-1), αλλά και στη Θεσσαλονίκη, γηπεδούχος με τον Άρη (1-1), όπως σημειώνεται και στο σάιτ της Super League. Με την καλύτερη μακράν άμυνα, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί 11 γκολ και ποτέ περισσότερα από ένα σε κάθε παιχνίδι του. Έχει κρατήσει σε 13 παιχνίδια το «μηδέν».

Πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θέλει να παραμείνει και αήττητος ως το τέλος, ενώ καταρρίπτει συνεχώς δικά του ρεκόρ. Ήδη έχει 21 νίκες και με άλλη μια φτάνει τις 22, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών!

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ευρεία νίκη με 5-0 επί του Πανιωνίου, που τον έφερε στην έκτη θέση, στους τέσσερις βαθμούς από τον Άρη και τον οποίο έχει να υποδεχτεί. Βέβαια το πρόγραμμα του Παναιτωλικού είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Αν και ήταν η τρίτη του μόλις νίκη σε 10 αγώνες μέσα στο 2019, η αστάθεια των άλλων ομάδων τον ανέβασε αρκετά στη βαθμολογία.

Το θέμα του Παναιτωλικού είναι η παράδοση με τον ΠΑΟΚ, που δεν τον ευνοεί. Ο Δικέφαλος έχει κερδίσει και τα οχτώ τελευταία μεταξύ τους επίσημα ματς, τα δύο εκ των οποίων ήταν για το Κύπελλο. Στο Αγρίνιο μετράει πέντε ήττες – η μια για το Κύπελλο – στη σειρά, μετά την νίκη του τον Αύγουστο του 2013.

Μάλιστα και στις πέντε δεν σκόραρε, κάτι που σημαίνει ότι το γκολ του Πασχάλη Μελισσά στις 24 Αυγούστου 2013 είναι το τελευταίο που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο!

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:

Ματς: 17

Νίκες Παναιτωλικού: 2

Ισοπαλίες: 2

Νίκες ΠΑΟΚ: 13

ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ:

Νίκες Παναιτωλικού: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΠΑΟΚ: 6

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ (11/11/2018):

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1

(63′ αυτογκόλ Μαρινάκης, 66′ σουτ Άπκομ – 71′ σουτ Καμαρά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ