«Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια στην κορυφή του πρωταθλήματος»

«Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια στην κορυφή του πρωταθλήματος»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τον φετινό Δικέφαλο και την πορεία του

Στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, το αυριανό (17/3) ντέρμπι των «αιωνίων» (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός) στο ΟΑΚΑ και το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδας αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 94,6».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, μίλησε για την σημερινή του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και την πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά για την ενασχόλησή του σήμερα με το ποδόσφαιρο είπε: «Ασχολούμαι με τις υποδομές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με την Κ-17 της ομάδας. Στόχος να προετοιμάσουμε κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να προωθηθούν στην Κ-19 και στην συνέχεια να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έχτισε τις βάσεις για την φετινή εξαιρετική πορεία από την στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδη. Έχει γίνει σταθερή αλλαγή, ενώ τα τεχνικά επιτελεία έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δικαίως στην κορυφή»

Για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ: «Δεν υπάρχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον μετά από αρκετά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, ειδικότερα με την απαγόρευση μεταγραφών και ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός στόχων»

Για την πορεία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη: «Είναι καλή η προσπάθεια των πρασίνων με τις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν».

Για την Εθνική ομάδα και αν μπορεί να επιστρέψει στην ελίτ, με την συμμετοχή της στο Euro 2020: «Η εικόνα της εθνικής ήταν άσχημη τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί τον ιδανικότερο τεχνικό για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε, με στόχο την πρόκριση στο Euro 2020!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ