«Εμείς θέλαμε τους φίλους του ΠΑΟΚ, το απαγορεύει η Αστυνομία»

«Εμείς θέλαμε τους φίλους του ΠΑΟΚ, το απαγορεύει η Αστυνομία»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού μίλησε για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο Γεράσιμος Μπελεβώνης (πρόεδρος του Παναιτωλικού) μίλησε στο «Metropolis 95,5» για την απόφαση της αστυνομίας και του Γιώργου Βασιλειάδη να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Από τη στιγμή που η Αστυνομία λέει όχι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει όχι, εμείς δεν μπορούμε να πούμε ναι.

Εμείς θέλαμε να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με μεγάλη μας χαρά, το είχαμε συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον αριθμό των φιλάθλων και τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων. Πλέον έχουμε τα δεδομένα της απαγόρευσης, είναι προτιμότερο να μην υπάρχει μετακίνηση γιατί δεν ξέρουμε πως θα το διαχειριστεί η αστυνομία καθώς η απαγόρευση αφορά και τους οργανωμένους και τους μεμονωμένους φιλάθλους.

Το ζήτημα είναι πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα σε περίπτωση που θα έρθουν κάποιοι φίλαθλοι παρά την απαγόρευση. Εμάς η πρόθεσή μας ήταν να φιλοξενήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την απαγόρευση της Αστυνομίας.

Προφανώς υπάρχει εισήγηση είτε από την Αστυνομία από την ΔΕΑΒ για την απαγόρευση λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. H Αστυνομία προφανώς θα κάνει ελέγχους για να απαγορεύσει τον ερχομό των φιλάθλων. Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση. Ο ΠΑΟΚ ξέρει την κατάσταση και θα πρέπει να προσέξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ