Ολυμπιακός Κ17 – Παναθηναϊκός Κ17 2-0

Ολυμπιακός Κ17 – Παναθηναϊκός Κ17 2-0

Οι μικροί του Ολυμπιακού επικράτησαν των αντίστοιχων του Παναθηναϊκού με 2-0 στο Ρέντη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών χάρη στα γκολ των Γούλα στο 82' και Σαπουντζή στο 87'.

Την εξασφάλιση της πρωτιάς στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος Κ 17 ήθελε ο Ολυμπιακός και αυτό έκανε με τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Στους 50 βαθμούς πλέον οι έφηβοι του Ολυμπιακού ενώ στους 46 έμειναν αυτοί του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά στο ματς, πολλές φάσεις δεν υπήρχαν και η καλύτερη του πρώτου ημιχρόνου, ανήκε στους «ερυθρόλευκους» με ένα καλό σουτ του Τσάβου στο 18΄.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 47′ έγινε και η φάση που άλλαξε το ματς καθώς οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Τζολάκης έπιασε την εκτέλεση του Νιάρχου κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Τελικά στο 82′ ήρθε το 1-0 για τον Ολυμπιακό με πέναλτι που κέρδισε ο Αρσενίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Γούλας. Με την ψυχολογία πλέον στα ύψη, οι μικροί του Ολυμπιακού έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Σαπουντζή στο 87′ παίρνοντας έτσι μια πολύ σπουδαία νίκη.

Ολυμπιακός Κ17: Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμιδάς (83’ Κασέμι), Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος (86’ Μούκα), Κατσαβάκης (53’ Αρσενίδης), Λιάτσος (72’ Τζόρβας), Ντότης (62’ Σαπουντζής), Σουρλής.

Παναθηναϊκός Κ17: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς (83’ Γωγουβίτης), Λιακόπουλος (72’ Ανθουλάκης), Φρόκου, Καρβούνης (77′ Λιούμης), Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ