Όλα δείχνουν Χασάν – ανοιχτό για Σισέ ή Μιράντα

Όλα δείχνουν Χασάν – ανοιχτό για Σισέ ή Μιράντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Αιγύπτιο σέντερ φορ στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων και θα μιλήσει με τον παίκτη στην απογευματινή προπόνηση. Όλα ανοιχτά για τον παρτενέρ του Μεριά στο κέντρο άμυνας με Σισέ και Μιράντα να έχουν τις ίδιες πιθανότητες

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου την προετοιμασία του για τον αυριανό σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ.

Με βάση λοιπόν τις τελευταίες πληροφορίες και πριν γίνει η σαββατιάτικη προπόνηση στο Ρέντη, όλα δείχνουν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Αχμέντ Χασάν στην βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ ανέβασε ρυθμούς στην χθεσινή προπόνηση και θέλει να ακολουθήσει σήμερα το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Αν τα καταφέρει θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παρουσία του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, καθώς ο Μαρτίνς θέλει να έχει βασικό τον 26χρονο σέντερ φορ.

Ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα μιλήσει βέβαια και με τον παίκτη μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης κι εκεί θα πάρει την οριστική του απόφαση. Με βάση όμως τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο Μαρτίνς προορίζει για βασικό τον Αιγύπτιο σέντερ φορ, αρκεί βέβαια να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου.

Μοιρασμένες πιθανότητες για Σισέ – Μιράντα

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, με τον Μεριά να είναι σίγουρος στο αρχικό σχήμα αλλά με τον Μαρτίνς να μην έχει ακόμα αποφασίσει για το ποιος θα παίξει δίπλα στον Τυνήσιο. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα περιμένει την σημερινή προπόνηση στο Ρέντη για να πάρει την απόφαση του και αυτή την στιγμή Σισέ και Μιράντα έχουν τις ίδιες πιθανότητες.

Στην σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων ο Μαρτίνς θα δοκιμάσει την εντεκάδα που έχει στο μυαλό του κι εκεί θα φανεί ποιος από τους δύο θα παίξει δίπλα στον Μεριά. Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να δείξει και σήμερα βίντεο στους παίκτες του, με στιγμιότυπα από παιχνίδια του Παναθηναϊκού και θα εστιάσει στις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία των πράσινων, δίνοντας οδηγίες στους ερυθρόλευκους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ