Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς εκπλήξεις στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Ζαμπά να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τους Σακχοφ και Ολιβέιρα να είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με μια ενδεκάδα που ήταν αναμενόμενη και σας είχαμε ενημερώσει από to10.gr τις προηγούμενες ημέρες.

Από την στιγμή που δεν θα είχε στην διάθεσή του τους τραυματίες Πέλκα, Ελ Κάντουρί και Μαουρίσιο τα κουκιά ήταν μετρημένα κυρίως στη μεσαία γραμμή με τους Σάκχοφ και Ολιβέιρα να παίρνουν φανέλα βασικού, ενώ οι Κάνιας και Μίσιτς θα είναι στον πάγκο σε περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσουν. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν ως έχουν με μόνη διαφορά την επιστροφή του Ζαμπά που εξέτισε την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια στην άμυνα. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Ολιβέιρα – Σάκχοφ με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους και τους Λημνιό – Ζαμπά στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τσούμπα Άκπομ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάνιας, Ενρίκε και Σφιντέρσκι.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ