Παναθηναϊκός: Μέσα ο Καμπετσής, εκτός ο Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Καμπετσής, εκτός ο Μουνιέ

Ο Δώνης πήρε τελικά στην αποστολή τον Καμπετσή, αλλά απέκλεισε τους Μουνιέ, Εμμανουηλίδη, Βέργο.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σ’ αυτή βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές.

Στη διάθεσή του δεν θα είναι ο τραυματίας Μαυρομμάτης, ενώ θα λείψει και ο Στάικος, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ο Αντονί Μουνιέ, παράλληλα, αν και αποθεραπεύτηκε δεν κλήθηκε και είναι μία ακόμα απόδειξη ότι ουσιαστικά μετράει αντίστροφα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020. Εκτός έμειναν και οι Εμμανουηλίδης, Βέργος, Παντελάκης, ενώ συμπεριλήφθηκε ο Καμπετσής αν και ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από έναν μικροτραυματισμό.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Καμπετσής.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο σχηματισμός θα είναι 3-4-3 ή 3-5-2. Στην πρώτη περίπτωση την ενδεκάδα θα αποτελούν οι Διούδης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης. Στη δεύτερη, τα σενάρια είναι δύο. Ή, θα μείνει εκτός ο Χατζηγιοβάνης και θα παίξει ο Δώνης στον άξονα με τον Μπουζούκη πίσω από τον Μακέντα. Το δεύτερο σενάριο είναι να μείνει εκτός ο Δώνης και παίξει εσωτερικός μέσος ο Μπουζούκης με τον Χατζηγιοβάνη κοντά στον Μακέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ