Λουτσέσκου: «Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, αφιερωμένη η νίκη στον Μαουρίτσιο»

Λουτσέσκου: «Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, αφιερωμένη η νίκη στον Μαουρίτσιο»

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να φέρουν τούμπα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Ζοσέ Μαουρίτσιο.

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με την οποία ο Δικέφαλος έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Μαουρίτσιο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μια νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο. Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς ένα γκολ κακώς δεν μέτρησε, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με ένα πέναλτι που δεν ήταν. Είχαμε πολλά ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν οι παίκτες μου αυτό το παιχνίδι. Η νίκη αυτή ανήκει 100% στον Μαουρίσιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ