Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος κέρδισε με ανατροπή 2-1 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο και έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να πηγαίνει τρένο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος! Ο Δικέφαλος κέρδισε με ανατροπή 2-1 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο και έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 55’ με πέναλτι του Μπαΐροβιτς αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και γύρισε το ματς! Πρώτα ισοφάρισε στο 64’ με ένα εκπληκτικό γκολ του Βιεϊρίνια από 40 μέτρα και τρία λεπτά μετά στο 67’ ο Μάτος με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπίσεσβαρ ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το 2-1.

Πασχαλάκης: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε μια καλή απόκρουση σε κεφαλιά, χωρίς να χρειαστεί σε κάποια άλλη φάση. Στο πέναλτι δεν μπόρεσε να αντιδράσει αλλά ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε.

Βαρέλα: Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Καθάρισε όλους τους κινδύνους μπροστά από την περιοχή του Πασχαλάκη και ήταν ο ογκόλιθος της άμυνας όπως όλη τη σεζόν.

Κρέσπο: Το πέναλτι που του χρεώθηκε ήταν τουλάχιστον αμφισβητούμενο. Όπως και να έχει τελικά δεν έπαιξε ρόλο και συνολικά είχε μια ακόμη καλή εμφάνιση.

Βιεϊρίνια: Ότι και να πούμε για τον αρχηγό είναι λίγο. Έκανε και πάλι πολύ παιχνίδι, ξεκινώντας από το αριστερό άκρο της άμυνας και βέβαια έβαλε ακόμη ένα σπουδαίο και σπάνιας ομορφιάς γκολ. Είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης που οδηγεί την ομάδα στον τίτλο.

Μάτος: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση, χωρίς λάθη και με αρκετές προωθήσεις, ενώ ταυτόχρονα λειτούργησε σωστά και στον ανασταλτικό τομέα. Πέτυχε και το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ σφραγίζοντας έτσι την πολύ καλή του εμφάνιση.

Ολιβέιρα: Δεν μπόρεσε να βρει καλό ρυθμό και έτσι δεν έδωσε και τον ρυθμό που χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα περιμένει περισσότερες δημιουργικές εμπνεύσεις από αυτόν.

Σάκχοφ: Τη δουλειά του την έκανε, περισσότερο ανασταλτικά, χωρίς να πάρει πολλές πρωτοβουλίες, αλλά και χωρίς να πατήσει πολύ στην αντίπαλη περιοχή για να απειλήσει.

Μπίσεσβαρ: Στο πρώτο ημίχρονο οι χώροι ήταν καλά κλεισμένοι από τον Παναιτωλικό και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του. Έλειψαν οι δημιουργίες του και οι ξεχωριστές ενέργειες που συνήθως ξεμπλοκάρουν τον ΠΑΟΚ. Όταν πήγε αριστερά στο δεύτερο μέρος έκανε σπουδαίο παιχνίδι και βέβαια έβγαλε την ασίστ (με κόρνερ) στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ.

Λημνιός: Ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Άσκησε μεγάλη πίεση, αλλά δημιούργησε και ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, χωρίς να τα εκμεταλλευτεί πάντως η ομάδα.

Ζαμπά: Σε τόσο κλειστά παιχνίδια δεν έχει τους χώρους να κάνει τις επελάσεις του. Δεν ήταν τόσο καλός και δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Άκπομ: Ήταν κινητικός, πίεσε, έσπασε μπάλες στους συμπαίκτες του αλλά του έλειψε το κάτι παραπάνω σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλος αμύνονταν από το ξεκίνημα μαζικά.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σφιντέρσκι: Μπήκε στο 60’ στη θέση του Λημνιού και έπαιξε λίγο πίσω από τον Άκπομ. Δεν πέτυχε γκολ, αλλά είχε θετική παρουσία.

Μίσιτς: Μπήκε στο 77’ στη θέση του Ολιβέιρα. Βοήθησε να ηρεμίσει η μεσαία γραμμή και να κλείσουν οι χώροι στον άξονα.

Ενρίκε: Μπήκε στο 87’ στη θέση του Ζαμπά. Έπαιξε λίγο για να κριθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ