Υπουργός… Τζανετάκος, πόλη εμπόλεμη (vids)

Υπουργός… Τζανετάκος, πόλη εμπόλεμη (vids)

Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συντεταγμένοι στις κερκίδες της έδρας του Παναιτωλικού. Με… μια επιτροπή τους να βολτάρει από τα δημοσιογραφικά για να κάνει τα «παράπονα» τους. Και άλλους πολλούς το μεσημέρι να μετατρέπουν το Αγρίνιο σε… εμπόλεμη ζώνη. Ευτυχώς ο Βασιλειάδης φρόντισε να απαγορεύσει την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση τους. Και κυρίως φρόντισε να είναι μακριά.

Οίκτο προκαλεί πλέον ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Ένας άνθρωπος που είτε δεν ασχολείται κανείς μαζί του διότι δεν έχει το ανάστημα να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες, είτε κάνει τη δουλειά του πολύ καλά χωρίς όμως να μπορεί να το… διατυμπανίσει. Δουλειά που την αναγνωρίζουν μόνο όσοι τον διατηρούν στη θέση του. Και εκείνοι που φροντίζουν να κρατούν τις θέσεις τους οι… από πάνω. Το γνωστό σύστημα πυραμίδας σε μια χώρα που πλέον μοιάζει οριστικά διαλυμένη.

Αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στο Αγρίνιο είναι πραγματικά χαρακτηριστικά της κατάστασης.

Έχει εκδώσει ανακοίνωση το Υφυπουργείο σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται στους φίλους του ΠΑΟΚ η μετακίνηση εκεί για το ματς που με τον Παναιτωλικό.

Οι ΠΑΟΚτζήδες όχι μόνο τον αγνόησαν (όπως συνηθίζουν την τελευταία διετία) αλλά έφτασαν κατά εκατοντάδες εκεί. Το μεσημέρι συναντήθηκαν με οπαδούς της πόλης, και έγινε το Αγρίνιο Γης μαδιάμ. Με τραυματίες, με μεγάλες ζημιές σε μαγαζιά κλπ. Με προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα.

Και ενώ η Αστυνομία κάποια στιγμή τους μάζεψε τους οπαδούς των φιλοξενούμενων; Όχι μόνο δεν τους έβαλε στα αμάξια τους να τους απομακρύνει, αλλά τους πήγε συνοδεία στο γήπεδο. Εκεί όπου τους περίμενε κανονικά και με το νόμο μια κερκίδα φιλοξενούμενων. Και νωρίς-νωρίς για να μην χάσουν κάνα δευτερόλεπτο από την αναμέτρηση.

Τόσο νωρίς που κάποιοι από αυτούς έφτιαξαν μια επιτροπή και ανέβηκαν στο δημοσιογραφικά για να τα… πουν από κοντά με τον Γιώργο Λυκουρόπουλο που είχε την ευθύνη της περιγραφής του ματς για την Κρατική Τηλεόραση. Άγνωστο που θα είχε καταλήξει αυτός ο… διάλογος αν δεν έμπαινε στη μέση ο Γιώργος Μίνος που λειτούργησε πυροσβεστικά.

Που είναι ο Υφυπουργός; Κάπου ήσυχα προφανώς. Να απολαμβάνει το Σαββατοκύριακο του.

Το τι συνέβη στο Αγρίνιο μπορεί να το δει εδώ:

https://www.facebook.com/vassilis.kontoulis/videos/10156942956947667/

https://www.facebook.com/vassilis.kontoulis/videos/10156943168307667/

Αλλά και τι έγινε που θα το δει; Με την απαγόρευση που εξέδωσε το μόνο που έκανε είναι να εξασφαλίσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την ΠΑΕ που ως όφειλε έκανε γνωστό στον κόσμο της ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί στο Αγρίνιο και επί της ουσίας έστειλε το… μπαλάκι στην Αστυνομία.

Ποιος έδωσε τα εισιτήρια στους οπαδούς; Μα θα αφήσετε τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να χαλάσουν μια τόσο ωραία ιστορία.

ΥΓ. Λένε κάποιοι πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δέχτηκαν επίθεση το μεσημέρι. Δεν λένε ότι δεν θα έπρεπε να είναι στο Αγρίνιο. Ακριβώς για να μη συμβεί ότι συνέβη. Και εδώ… μικρές λεπτομέρειες. Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον ο Υφυπουργός σε ένα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ θα απαγορεύει στους Αγρινιώτες να κινούνται στη πόλη τους. Για να μπορεί ο Δικέφαλος να έχει την ησυχία του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ