Μακέντα: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Μακέντα: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πίστη του για νίκη στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Φεντερίκο Μακέντα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του ΟΠΑΠ.

Ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» αρχικά, λοιπόν, αναφέρθηκε στη μάχη με τον αιώνιο αντίπαλο και σχολίασε: «Φυσικά και μπορούμε να νικήσουμε. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Πρέπει να δώσουμε περισσότερο από το 100%. Αυτά τα παιχνίδια σημαίνουν πολλά για μας τους ποδοσφαιριστές, τους οπαδούς και θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Μακέντα μίλησε επίσης: Για τον στόχο της πεντάδας: «Ξέρουμε ότι στο ντέρμπι κρίνονται πολλά. Αν επικρατήσουμε, η ομάδα θα πάρει τα πάνω της και τότε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της πέμπτης θέσης».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής κάνουν καταπληκτική δουλειά για την ομάδα, εξελίσσοντας νέους παίκτες με ορισμένους πιο έμπειρους. Βλέπω μόνο θετικά πράγματα στο μέλλον του Παναθηναϊκού».

Για τον εαυτό του: «Αυτή η ομάδα έδειξε πίστη σε μένα και θα βάλω τα δυνατά μου από τώρα έως το τέλος της σεζόν, για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φυσικά και η επόμενη χρονιά θα είναι εξίσου σημαντική για μας και θέλω να είμαι μέρος του Παναθηναϊκού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ