Με Ουάρντα η αποστολή του Ατρομήτου (pic)

Με Ουάρντα η αποστολή του Ατρομήτου (pic)

Ο Αιγύπτιος βγήκε από τον… πάγο και συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ουάρντα η επιστροφή!  Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τη σιωπηρή τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τη διοίκηση του Ατρομήτου και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ (17/3, 16:00) για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο 25χρονος είχε τιμωρηθεί από τη διοίκηση του συλλόγου για την αισχρή ανάρτηση που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο, από την περασμένη Πέμπτη προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται για το ματς με την Ενωση.

Εκτός από τον διεθνή μεσοεπιθετικό, στην αποστολή επιστρέφουν επίσης οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κουλούρης, που απουσίασαν από το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μπρούνο, αλλά και οι ανέτοιμοι Μέγιερι, Ουγκράι, Μούγιακιτς.

Αναλυτικά την 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Ατρομήτου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ