Ντάρμπισιρ: «Παίξτε με καρδιά, παίξτε με πάθος»

Ντάρμπισιρ: «Παίξτε με καρδιά, παίξτε με πάθος»

Το μήνυμα του πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων» για το αποψινό ντέρμπι «αιωνίων».

Ντέρμπι «αιωνίων» απόψε (19:00) στο ΟΑΚΑ και ένας από αυτούς που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το ματς, έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ματ Ντάρμπισιρ, που είχε δώσει με δικό του γκολ τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ το 2010, με συνέντευξή του στο «Φώς των Σπορ», παρότρυνε τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν με καρδιά και πάθος για το σήμα στη φανέλα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το μήνυμά του στους παίκτες: «Παίξτε με καρδιά, παίξτε με πάθος. Δείξτε στους οπαδούς τι σημαίνει το σήμα που έχετε στην φανέλα σας».

Για τα στοιχεία του ντέρμπι: «Νομίζω ότι ως ομάδα ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όμως σε αυτά τα ματς. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά από τον Παναθηναϊκό για να πάρει την νίκη. Στα ντέρμπι όλα είναι αλλιώς και μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πιστεύω, όμως, ότι θα λάμψει η ποιότητα του Ολυμπιακού και θα κυριαρχήσει στο γήπεδο. Να μείνουν συγκεντρωμένοι, να μην επηρεαστούν από την έδρα και είναι στο χέρι τους η νίκη. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει. Καλή τύχη, Ολυμπιακέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ