Αποκάλυψη: Η Μπασακσεχίρ κινείται για Ματέο Γκαρσία

Αποκάλυψη: Η Μπασακσεχίρ κινείται για Ματέο Γκαρσία

Η αγαπημένη ομάδα του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Αργεντινό εξτρέμ, τον οποίο παρακολουθεί μυστικά εδώ και καιρό.

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί ένα πιο δυνατά «χαρτιά» του φετινού Άρη και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, κυρίως του εξωτερικού.

Μία από αυτές είναι η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος Μπασακσεχίρ που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν στενά τον Γκαρσία, έχοντας δει αρκετά παιχνίδια του με τους κίτρινους «μυστικά».

Γενικότερα έχουν ρωτήσει και μάθει λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του με της Λας Πάλμας και που μπορεί να κινηθεί η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που θεωρούν πως είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος και πως μπορεί να δώσει αρκετά παραπάνω ακόμη σε σχέση με αυτά που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του σε Λας Πάλμας, Οσασούν, Αλκορκόν και Αρη.

Τα λεφτά πάντως για την αγαπημένη ομάδα του Ερντογάν δεν είναι πρόβλημα καθώς… περισσεύουν. Ετσι αν θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της η όποια ρήτρα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής…

Θυμίζουμε οτι ο Ματέο Γκαρσία είναι πρώτος σκόρερ του Αρη φέτος με 8 γκολ, σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμη έχει δώσει και μια τελική πάσα.

Επίσης έχει «γράψει» 2135 λεπτά συμμετοχής  στη Σούπερ Λίγκα και είναι δεύτερος σε χρόνο στους κίτρινους, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Χουλιάν Κουέστα που έχει 2.207.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ