Η τρίτη και καλύτερη για τον Δώνη…

Η τρίτη και καλύτερη για τον Δώνη…

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καλή παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει με τον Παναθηναϊκό να σημειώσει την τρίτη του νίκη, ως προπονητής, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης τις περισσότερες φορές στην προπονητική του καριέρα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά είκοσι φορές. Την αντιμετώπισε εργαζόμενος σε ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει και το ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο. Σ’ αυτά τα είκοσι παιχνίδια ο Δώνης γεύτηκε τη χαρά της νίκης μόλις δύο φορές και τις δύο ως γηπεδούχος. Έχει επίσης πέντε ισοπαλίες και δεκατρείς ήττες.

Η πρώτη του νίκη σημειώθηκε στις 16/4/06, όταν ως τεχνικός της ΑΕΛ, νίκησε εντός έδρας με 2-1. Η δεύτερη νίκη σημειώθηκε πάλι μήνα Απρίλιο. Συγκεκριμένα, στις 10/4/11 με τον Ατρόμητο νίκησε στο Περιστέρι 3-1. Αυτές ήταν οι δύο επιτυχίες του και αναζητεί σήμερα την τρίτη, η οποία φυσικά θα είναι και καλύτερη. Για τον ίδιο θα είναι παράσημο στο πρώτο του εντός έδρας ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, να πάρει μία μεγάλη χαρά.

Θα μείνει, άλλωστε, αήττητος ως τεχνικός του Παναθηναϊκού κόντρα στους Πειραιώτες, αφού στον πρώτο γύρο, οι «πράσινοι» στις καθυστερήσεις δέχθηκαν την ισοφάριση. Αυτό το κατάφερε μόνο με τον ΠΑΟΚ την περίοδο 2012-13, όταν στην Τούμπα ήρθε ισόπαλος 1-1 και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον δεύτερο γύρο, πάλι πήρε τον βαθμό χωρίς να υπάρχει σκορ. Με την ΑΕΚ, παράλληλα, έδωσε ένα ματς εκτός έδρας και ηττήθηκε 2-0. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε και δεν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος στον δεύτερο γύρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ