Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Με Γκερέρο, Σισέ, Μπουχαλάκη, προπονήθηκε ο Χασάν

Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Με Γκερέρο, Σισέ, Μπουχαλάκη, προπονήθηκε ο Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βασικοί Γκερέρο, Σισέ και Μπουχαλάκης, προπονήθηκε κανονικά και μπαίνει στην αποστολή ο Χασάν.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλύει την τακτική που θα ακολουθήσουν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος. Επίσης, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ζήτησε να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, να προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά και να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, αποφεύγοντας τα λάθη.

Το θετικό για τον Μαρτίνς είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Αχμέντ Χασάν. Όπως αναφέραμε από το πρωί, ο Αιγύπτιος έκανε τα πάντα για να προλάβει. Και ο προπονητής του τον είδε να συμμετέχει κανονικά στην καθιερωμένη πρωινή προπόνηση, όπου ο Μαρτίνς δούλεψε στις στημένες φάσεις.

Παρά ταύτα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς δεν θα ξεκινήσει τον Χασάν στο αρχικό σχήμα, καθώς κρίνει ότι η απουσία από αρκετές προπονήσεις, δεν του επιτρέπει να είναι στο 100%. Ωστόσο, εάν δεν αισθανθεί κάποια ενόχληση στο ζέσταμα, θα είναι στη 18άδα της αναμέτρησης και θα πάρει χρόνο, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα που ετοιμάζει ο 48χρονος τεχνικός για το ΟΑΚΑ, τώρα, αυτή αναμένεται να έχει δύο αλλαγές, σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Αρη. Με τους Σισέ και Γκερέρο να παίρνουν τις θέσεις των Μιράντα και Χασάν, αντίστοιχα.

Αναλυτικά, η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ζοσέ Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ποντένσε, Φορτούνης, Γκερέρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ