Αλμπάνης: «Έχω ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, μισό γκολ η πάσα του Μάρκο»

Αλμπάνης: «Έχω ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, μισό γκολ η πάσα του Μάρκο»

Ο Χρήστος Αλμπάνης που πέτυχε το γκολ της ΑΕΚ στη νίκη με τον Ατρόμητο, μίλησε για τη νίκη της Ένωσης, αλλά και για τη μαγική πάσα του Λιβάγια.

Ο Χρήστος Αλμπάνης σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, αλλά και την πάσα του Μάρκο Λιβάγια.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία του που είναι ανεβασμένη με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ τόνισε πως ο στόχος της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και η κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλμπάνης:

«Είμαι χαρούμενος. Η πάσα του Μάρκο ήταν το μισό γκολ, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας. Μας εδραιώνει αυτή η νίκη προσωρινά στην 3η θέση, στην οποία θέλουμε να τερματίσουμε. Οι δυο στόχοι είναι να μείνουμε στην 3η θέση και το Κύπελλο, το οποίο είναι και πιο σημαντικό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά ο Αλμπάνης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του.

«Όλα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Όταν τα έχεις αυτά τα δυο όλα φαίνονται πιο εύκολα. Το πιο δύσκολο είναι να έχεις διάρκεια. Συμφωνώ ότι παίρνω περισσότερα λεπτά συμμετοχής μετά την έλευση του νέου προπονητή και περιμένω ανάλογη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ