Ατρόμητος-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική για την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, χάρη στο γκολ του Χρήστου Αλμπάνη στο 86ο λεπτό. Με αυτό το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στους Περιστεριώτες, η Ένωση «αγκάλιασε» την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ.

Βασίλης Μπάρκας: Οπότε χρειάστηκε ήταν αυτός που έπρεπε. Στο 4’ έπιασε το σουτ του Μανούσου, στο 34’ το τετ α τετ του Κουλούρη μετά από μια πολύ επικίνδυνη φάση, στο 44’ το σουτ ξανά από τον Κουλούρη και στο 56’ αυτό του Ενσικουλού. Καλή εμφάνιση που του δίνει ψυχολογία για την συνέχεια, μετά το μέτριο διάστημα που πέρασε κάτω από τα γκολπόστ.

Μιχάλης Μπακάκης: Έκανε καλή δουλειά ως αριστερό στόπερ με μπόλικες κερδισμένες μονομαχίες. Είχε καίριες επεμβάσεις και δεν επέτρεψε από την πλευρά του πλαγιοκοπήσεις.

Ούρος Τσόσιτς: Έπαιξε ως λίμπερο με Οικονόμου δεξιά του και Μπακάκη αριστερά του. Στο 34’ έκανε ένα φοβερό τσαφ που επέτρεψε στον Κουλούρη να βγει τετ α τετ, αλλά ο Μπάρκας έσωσε την ΑΕΚ. Στην επανάληψη είχε ένα καθοριστικό κόψιμο σε αντεπίθεση του Ουάρντα, ενώ στο 78’ έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει από κοντά. Είχε και λάθη και σωστά, αλλά δείχνει για ακόμη μια φορά ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Μάριος Οικονόμου: Έπαιξε ως δεξί στόπερ στην τριάδα του Χιμένεθ στην άμυνα. Δεν είχε καλές τοποθετήσεις με τον Ενσικουλού στην πλευρά του να του δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και καλύτερος.

Αλεφ: Πολλή δουλειά ο Αλεφ μεσοαμυντικά ως κόφτης. Παρότι είχε αρκετές φάσεις να αντιμετωπίσει, δεν έκανε λάθη και τα πήγε καλά. Τον βοήθησε πολύ και η παρουσία των Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα μπροστά του.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Έπαιξε ως δεξί εσωτερικό χαφ στην 5αδα του κέντρου, με τον Σέρβο όμως να μην ξεχωρίζει σε μεγάλο βαθμό. Έτρεξε, είχε διάθεση να βοηθήσει, αλλά δεν κατάφερε στην οργάνωση να βοηθήσει.

Τάσος Μπακασέτας: Ήταν το αριστερό εσωτερικό χαφ του Μανόλο. Άγγιξε δύο φορές το γκολ στο 49’ και στο 78’ αλλά ο Θεοδωράκης είπε «όχι». Πολλή δουλειά και σε διαφορετικές θέσεις, διότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πιο κοντά στον φορ.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ήταν το τρικ του Χιμένεθ στον Κάναντι. Τον έβαλε αριστερά σε όλη την πλευρά και είχε αρκετή κίνηση. Στο 7’ έκανε έξυπνα την κίνηση, αλλά τον σταμάτησε ο Θεοδωράκης, το ίδιο και στο 17’ και στο 79’. Δεν άφησε σε καμία στιγμή και τα καθήκοντα του στην άμυνα και ήταν πολύτιμος στο 3-5-2.

Ροντρίγκο Γκάλο: Δεξιά είχε για ακόμη ένα ματς όλη την πλευρά. Έτρεξε πολύ, αλλά δεν είχε φάσεις για να δώσει στην ΑΕΚ την επιθετικότητα που έλειπε και κυρίως από την πλευρά του. Κινήθηκε σε ρηχά νερά. Στο 23’ είχε ένα καλό φάουλ.

Λούκα Μπογέ: Έπαιξε περίπου 75 λεπτά στο Περιστέρι, δίχως να καταφέρει να γίνει σημαντικός για την ομάδα του. Δεν πήρε μπάλες, δεν είχε ατομικές ενέργειες και η ΑΕΚ ήταν άδεια δίπλα στον Πόνσε.

Εζεκίελ Πόνσε: Έπαιξε 34 λεπτά όταν βγήκε από το κακό και ατιμώρητο χτύπημα του Καρασαλίδη στην μέση. Δεν πρόλαβε να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Αλλαγές

Μάρκο Λιβάγια: Ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες και αυτό τον επηρέασε αρκετά. Δεν τον βοήθησε να έχει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Ωστόσο, με την φοβερή ασίστ του στον Αλμπάνη στο γκολ κατάφερε και έδωσε αυτό που έλειπε. Την τελικά πάσα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε αντί του Μπογέ στο 74’ και έδωσε φρέσκα πόδια και τρεξίματα στον άξονα.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε στο 82’ και στο 86’ έβαλε το γκολ του διπλού με ένα πλασέ, απίστευτης ομορφιάς και τεχνικής. Είχε χώρους, κινήθηκε σωστά, τους εκμεταλλεύτηκε, έδωσε ξανά μεγάλη βοήθεια για νίκη στο Περιστέρι όπως και στο Κύπελλο και δείχνει να δικαιούται περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ