Χιμένεθ: «Καλύτερος της ΑΕΚ ο Κλωναρίδης!»

Χιμένεθ: «Καλύτερος της ΑΕΚ ο Κλωναρίδης!»

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξήρε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που έπαιξε αριστερό μπακ χαφ σήμερα στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα επί του Ατρομήτου και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς στο Περιστέρι εκθείασε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που σήμερα έπαιξε ως αριστερός μπακ χαφ και έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Οσα είπε ο Χιμένεθ:

Για την απουσία παραπόνων από την διαιτησία: «Τις περισσότερες φορές και εμείς οι προπονητές και οι παίκτες μιλάμε άδικα για τους διαιτητές και αυτοί έχουν την πιο δύσκολη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Όταν βλέπεις ότι μπορεί να σου κάνει ζημιά ένας διαιτητής σε ενοχλεί. Όταν κάνει ένα λάθος ένας διαιτητής που είναι ανθρώπινο το καταλαβαίνεις. Όταν όμως πιστεύεις πως δεν είναι δυνατόν να μην το έχει δει σε εκνευρίζει»

Για την παρουσία του Κλωναρίδη και για το πότε θα είναι βασικός ο Αλμπάνης: «Όταν πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Με όλο το σεβασμό. Δεν μιλάω άσχημα. Ο Αλμπάνης είναι ένα παιδί που δεν είχε καλή χρονιά ως τώρα. Με όλες τις απουσίες που είχαμε και γνωρίζοντας πως δεν έχουμε κάποιους παίκτης στο 100% είναι δύσκολο να κάνω και τις αλλαγές. Σε όλους φαίνεται περίεργο που δεν ήταν βασικός στο προηγούμενο ματς ο Κρίστιτσιτς. Σήμερα στο 60′ ζητούσε αλλαγή. Όσο έπαιξε ήταν καταπληκτικός. Ο Κλωναρίδης για μένα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Ο Μπακασέτας κόντρα στον Ατρόμητο σε αυτή την θέση έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Σήμερα χρειαζόμασταν ταχύτητα και κάθετο παιχνίδι και ότι χρειαζόμασταν μας το έδωσε ο Κλωναρίδης. Η ΑΕΚ παίζει χωρίς αριστερό στόπερ και αριστερό μπακ».

Για την εικόνα του αγώνα: «Ένα ματς με πολλή τακτική. Είμαστε δίκαια νικητές. Είχαμε δέκα τελικές, ενώ ο αντίπαλος τέσσερις. Αυτά είναι μόνο αριθμοί. Το σημαντικό είναι να σκοράρεις όπως έκανε σήμερα ο Αλμπανης και έχουν κάνει και οι αντίπαλοι στο παρελθόν εις βάρος μας. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σοβαρές ομάδες»

Για την 3η θέση: «Με περισσότερη ηρεμία δεν μπορούμε να δουλέψουμε γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Έχουμε σημαντικούς παίκτες εκτός. Είναι σημαντικό ότι με αυτή τη νίκη εξαρτάται πλέον από εμάς η τρίτη θέση. Αν νομίζουμε ότι θα κερδίσουμε τον Παναιτωλικό μόνο με τη φανέλα θα είναι μεγάλο λάθος μας. Πρέπει πάντα να δίνουμε το μάξιμουμ μέσα στο γήπεδο»

Για τον Πόνσε: «Έφαγε μία γονατιά εκεί που τελειώνει η πλάτη και αρχίζει ο γλουτός. Θα απουσιάσει από το επόμενο ματς λόγω τιμωρίας. Η διακοπή θα τον βοηθήσει για να επανέλθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ