Πανούτσι: «Να δούμε εάν θα παίξει με την Ελλάδα ο Ντουρμισάι…»

Πανούτσι: «Να δούμε εάν θα παίξει με την Ελλάδα ο Ντουρμισάι…»

Ο προπονητής της Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι, μίλησε για τον επιθετικό του Πανιωνίου, που επέλεξε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Την οργή των ανθρώπων της εθνικής ομάδας της Αλβανίας προκάλεσε η απόφαση του Φιορίν Ντουρμισάι να επιλέξει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου επέλεξε τα γαλανόλευκα, με τον προπονητή της Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι να μιλάει για τον 22χρονο στράικερ και να αφήνει αιχμές για τη στάση του. «Να δούμε εάν θα παίξει με την Ελλάδα ο Ντουρμισάι», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε λέγοντας: «Σέβομαι όσους έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν με άλλες εθνικές ομάδες. Το πρόβλημα είναι όταν την μία λες ‘ναι’ και μετά ‘όχι’ και έχουν κλειστό κινητό και σε ενημερώνει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πως βρίσκεται σε διακοπές ο πελάτης του.

Όσοι το κάνουν αυτό δεν είναι πραγματικοί ποδοσφαιριστές. Δεν θα πρέπει να κάνουν αυτές τις κινήσεις. Δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Μπορώ αμέσως να καταλάβω εάν ένας ποδοσφαιριστής θα παίξει με εμάς ή όχι. Δεν γίνεται να μας περνούν για χαζούς. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Η λες ναι ή όχι. Δεν θα γίνουν ποτέ σημαντικοί. Ας αφήσουμε όμως αυτό το κομμάτι. Μπορούμε να μιλήσουμε μετά από δύο χρόνια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ