Ο ΠΑΟΚ κι άλλες τρεις ομάδες αήττητες σε όλη την Ευρώπη!

Ο ΠΑΟΚ κι άλλες τρεις ομάδες αήττητες σε όλη την Ευρώπη!

Μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Τζένοα, οι ομάδες που παραμένουν αήττητες σε όλη την Ευρώπη είναι τέσσερις, με τον ΠΑΟΚ να είναι μία από αυτές.

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε στο Αγρίνιο επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού και παρέμεινε αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος του βορρά οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ηττηθεί και θέλει να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει κάτι ανάλογο (το είχε καταφέρει ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1963-64).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλές πιθανότητες να πάρει αήττητη το φετινό πρωτάθλημα, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, ενώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να μιλάει για ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του βορρά μετράει 22 νίκες και 3 ισοπαλίες στις πρώτες 25 αγωνιστικές της Super League και βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη λίστα, καθώς είναι μια από τις μόλις τέσσερις ομάδες της Ευρώπης που παραμένει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα της χώρας της. Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα, όμως η ήττα της Γιουβέντους από τη Τζένοα με 2-0 μείωσε τις ομάδες που είναι αήττητες στις τέσσερις.

Πέρα από τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, μόλις τρεις ακόμα ομάδες μπορούν να υπερηφανεύονται για το αήττητο και αυτές είναι ο Ερυθρός Αστέρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι μεν Σέρβοι έχουν ρεκόρ 24 νίκες και 3 ισοπαλίες στις πρώτες 27 αγωνιστικές και είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σερβίας με 75 βαθμούς, με την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι στο +7 από τη δεύτερη Ραντνίσκι.

Όσον αφορά τις άλλες δύο η Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς έχει σε 27 παιχνίδια 21 νίκες και 6 ισοπαλίες και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 69 βαθμούς, 25 περισσότερους από τη 2η του πίνακα Μακάμπι Χάιφα. Τέλος η Σλόβαν σε 23 ματς έχει 19 νίκες και 4 ισοπαλίες και είναι στην κορυφή του σλοβάκικου πρωταθλήματος 14 βαθμούς από τη Ζίλινα (61 βαθμούς – 47 βαθμούς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ