Στα πρόθυρα της διάλυσης: Μπροστά στο -6 ο Παναθηναϊκός!

Στα πρόθυρα της διάλυσης: Μπροστά στο -6 ο Παναθηναϊκός!

Με αφαίρεση 3 βαθμών για την διακοπή του ντέρμπι και 3 ακόμα για τα επεισόδια στα πέριξ του γηπέδου κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι θα βρεθούν μόλις σε απόσταση τριών πόντων από την επικίνδυνη ζώνη και θα μπουν σε σοβαρές περιπέτειες.

Μετά την οριστική διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ εξαιτίας όσων προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, το Τριφύλλι κινδυνεύει με βαριά τιμωρία!

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών για τη διακοπή του αγώνα, συν ακόμα τριών, για τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ο ΚΑΠ για τη διακοπή του αγώνα προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, και χρηματικό πρόστιμο από 8.000 – 40.000 ευρώ.

Στο άρθρο 21 αναφέρονται επιπλέον τα εξής:

«Αν ο αγώνας δεν αρχίσει ή διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του, λόγω παραβάσεων του άρθρου 15 του ΠΚ, εκτός των ανωτέρω ποινών (σ.σ. οι ποινές για τη διακοπή), η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με τις λοιπές ποινές που προβλέπονται στο αυτό άρθρο (15) του πειθαρχικού κώδικα)».

Οι λοιπές ποινές του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα είναι αυτές στην παράγραφο 4β. για -3 εφόσον έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων και πρόστιμο από 50.000 – 250.000 ευρώ και ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικών εφόσον έχουν σημειωθεί «σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας».

Μένει να δούμε τι θα γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα και στην έκθεση της Αστυνομίας.

Στα πρόθυρα διάλυσης το Τριφύλλι

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι, που αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα εδώ και περίπου δύο χρόνια, που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -6, που δίνουν μάχη για την αδειοδότηση, είναι πλέον μπροστά σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο. Σε έναν… εφιάλτη.

Η διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό φέρνει τον Παναθηναϊκό μπροστά στον κίνδυνο της αφαίρεσης έξι βαθμών από το πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει πως από τους 32 βαθμούς που βρίσκονται σήμερα, θα πάνε στους 26, δηλαδή μόλις τρεις πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται στη 13η θέση.

Με λίγα λόγια, στα πέντε ματς που απομένουν, οι πράσινοι θα δίνουν τη μάχη όχι της πεντάδας, όπως έδιναν μέχρι σήμερα, αλλά της… παραμονής στην κατηγορία, σε περίπτωση που τιμωρηθούν με αφαίρεση έξι βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ