Η έλλειψη ποιότητας φάνηκε ξανά στον Παναθηναϊκό

Η έλλειψη ποιότητας φάνηκε ξανά στον Παναθηναϊκό

Το «τριφύλλι» είχε πάθος, αλλά όχι και την ποιότητα και το καθαρό μυαλό για να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού κινήθηκαν σε μέτρια ή αρνητικά επίπεδα. Αναλυτικά η κριτική για τους «πράσινους».

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο σημαντικές αποκρούσεις σε δύσκολα σουτ των Μπουχαλάκη, Γκερέρο, ενώ αντέδρασε σωστά και δύο φορές σε προσπάθειες των Φορτούνη, Μασούρα. Στη φάση του γκολ δεν φέρει ευθύνη. Εκεί που πήγε η μπάλα δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Ο στόπερ του Παναθηναϊκού πήρε κάποιες μονομαχίες, έχασε μερικές άλλες. Δεν κατάφερε να προωθήσει το παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Δεν είχε κάποιο σημαντικό λάθος, ούτε όμως έκανε και κάτι αξιόλογο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Είναι στη φάση του 0-1. Έχασε κατά κράτος τη μάχη στον αέρα από τον Γκερέρο. Φυσικά και φέρει ευθύνη. Στο πρώτο ημίχρονο επίσης είχε λάθη σε εύκολες πάσες. Στο 22’ επέτρεψε στον Μασούρα δίνοντάς του χώρο προς το τέρμα να σουτάρει άνετα με το αριστερό.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ο Αφρικανός σε γενικές γραμμές δεν τα πήγε άσχημα. Έκανε μερικά επιπόλαια λάθη, αλλά είχε αρκετές επεμβάσεις. Επιθετικά ανέβηκε λίγες φορές, αλλά δεν πήρε πάσα για την τελική σέντρα και δεν συνεργάστηκε καλά με τον Γιόχανσον.

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Είχε μία καλή σέντρα στον Μακέντα, επιχείρησε επιθετικά να δώσει πράγματα, αλλά δεν είχε ουσία στην τελική πάσα. Στην άμυνα είχε θέματα, έχασε τον Ποντένσε ορισμένες φορές στον χώρο ευθύνης του.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Ως συνήθως από τους πλέον παθιασμένους παίκτες του «τριφυλλιού». Δεν κατάφερε, όμως, επιθετικά να έχει και ουσία. Έχασε μία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, αλλά το αριστερό σουτ έφυγε ψηλά άουτ. Αμυντικά κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Είχε την καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού στον αγώνα. Έπιασε εντυπωσιακή κεφαλιά στο κόρνερ του Κάτσε, αλλά είδε τον Σα να απομακρύνει εκπληκτικά σε κόρνερ. Κέρδισε κι έχασε μάχες. Δραστήριος στο πρώτο μέρος, με λάθη στο δεύτερο .

ΈΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους πιο δραστήριος παίκτες του Παναθηναϊκού. Προσπάθησε να βοηθήσει στη δημιουργία, είχε ορισμένες καλές πάσες στην ανάπτυξη, όχι όμως κάτι εντυπωσιακό. Ανασταλτικά βοήθησε σε ορισμένες φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν ξεκίνησε καλά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές και κακές στιγμές. Επιθετικά δεν είχε να παρουσιάσει κάτι, ανασταλτικά βοήθησε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, έδειξε να μένει νωρίς από δυνάμεις. Σε μία αντεπίθεση δεν είχε καθαρό μυαλό να βρει την πάσα στον Μακέντα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κράτησε όσο μπορούσε τη μπάλα, αλλά δημιουργικά δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω. Βοήθησε λίγο στο πρέσινγκ. Μέχρι εκεί.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Μία κεφαλιά-προπόνηση στον Σα και τίποτα άλλο. Ο Ιταλός φορ ήταν πάλι κακός, ενώ έκανε κι εύκολα λάθη σε συνεργασίες με συμπαίκτες του. Δεν τροφοδοτήθηκε, παράλληλα, για μία ακόμα φορά.

ΑΛΛΑΓΕΣ


ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ:
Μπήκε στο 59’ το ματς διεκόπη στο 70’, οπότε δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι

ΌΜΡΙ ΆΛΤΜΑΝ: Μπήκε στο 62’ και φυσικά ισχύουν τα ίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ