Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Μασούρας, οι δύο στόπερ και ο Μπουχαλάκης έκαναν μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός απέδειξε την ανωτερότητα του στο ντέρμπι, αν και αυτό δεν ολοκληρώθηκε λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Διαβάστε την κριτική των ερυθρόλευκων:

Σα: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδειξε πως ήταν σε καλή βραδιά και σε ετοιμότητα τις δύο φορές που χρειάστηκε να επέμβει και ειδικά στην κεφαλιά του Κουρμπέλη στο πρώτο ημίχρονο.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός αμυντικός δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά στο δεύτερο έκανε κούρσες από τα δεξιά.

Μεριά: Τα πήγε καλά με αντίπαλο τον Μακέντα εξουδετερώνοντας τον Ιταλό αμυντικό των πράσινων. Είχε συγκέντρωση στο παιχνίδι του και πήρε καλό βαθμό.

Σισέ: Καλό ματς και από τον νεαρό Αφρικανό στόπερ. Είχε σωστές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε και παίρνει και αυτός καλό βαθμό. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μεριά, εξουδετερώνοντας τον Μακέντα.

Κούτρης: Και μόνο για την ενέργεια του και την εξαιρετική σέντρα στον Γκερέρο για το γκολ του Ολυμπιακού, περνά στην πρώτη γραμμή διακριθέντων για την ομάδα του λιμανιού.

Γκιγιέρμε: Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού των πειραιωτών στο πρώτο μέρος. Βελτίωσε την απόδοση του στο 25λεπτο που είχαμε παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.

Μπουχαλάκης: Ο μέσος των ερυθρόλευκων πήρε πρωτοβουλίες και βοήθησε την ομάδα του. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Έβγαλε και αρκετές κόντρες για τους πειραιώτες και απείλησε με σουτ την εστία του Παναθηναϊκού.

Φορτούνης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά του καθώς είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ποντένσε:
Δεν ήταν καλός στα πρώτα 25 λεπτά αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοση του και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, που τον σταματούσε με φάουλ που δεν έδινε ο Γερμανός διαιτητής.

Μασούρας: Ίσως ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Ο νεαρός Έλληνας εξτρέμ τα έκανε όλα. Βοήθησε σημαντικά τους πειραιώτες στο δημιουργικό κομμάτι με εξαιρετικές προσπάθειες και πάσες, ενώ ήταν συνεπής και στα αμυντικά του καθήκοντα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό άσο.

Γκερέρο: Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε γκολ που είναι σήμα κατετεθέν του. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος αλλά πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ επικρατώντας στον αέρα του Οικονόμου. Ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Ισπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ