Φορτούνης: «Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί το παιχνίδι»

Φορτούνης: «Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί το παιχνίδι»

Ήταν αδύνατο να συνεχιστεί το ντέρμπι υπό αυτές τις συνθήκες που επικρατούσαν στο ΟΑΚΑ, παρά την επιθυμία τόσο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού όσο κι εκείνων του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Κώστα Φορτούνη!

Απογοητευμένος και σαστισμένος από όσα έγιναν τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του μετά τη διακοπή του ντέρμπι, τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές επιθυμούσαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως ήταν αδύνατον με όλα όσα συνέβαιναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, παρόλα αυτά θέλαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός. Όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και πας να ξαναβγεις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε την ανωτερότητά μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τα ντέρμπι είναι για να τα ευχαριστιέται ο κόσμος, αλλά και οι παίκτες. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Είμαστε λυπημένοι, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα, αλλά δεν ήταν δυνατό».

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μπήκαν μέσα στο γήπεδο και κυνήγαγαν τους παίκτες, τους παράγοντες μας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Υπήρχαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο και μετά το γκολ μπήκαν μέσα. Θέλαμε να συνεχίσουμε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους οπαδούς, αλλά δεν γινόταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ