Βαρέλα: «Αν δεν νιώθω αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα, για ποια θα νιώθω;» (pic)

Βαρέλα: «Αν δεν νιώθω αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα, για ποια θα νιώθω;» (pic)

Φοβερό μήνυμα από τον Φερνάντο Βαρέλα, του οποίου το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου στον ΠΑΟΚ αναμένεται να τελειώσει σύντομα θετικά.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν εξαιρετικός και στο Αγρίνιο στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού με 2-1. Πανηγύρισε κι αυτός έντονα το νέο διπλό του Δικέφαλου, το οποίο έφερε την ομάδα ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ανάρτησε μια φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία πανηγυρίζει και μαζί έγραψε: «Αν δεν νιώθω αγάπη και ευγνωμοσύνη για αυτήν την ομάδα, για ποια θα νιώθω;».

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει υπογράψει την ανανέωση, αλλά πλέον έχει γεφυρωθεί η διαφορά που υπήρχε στην αρχή και είναι θέμα χρόνου να κλείσει και τυπικά η συμφωνία της παραμονής του.

Την υπόθεση είχε αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ανέβασε την πρόταση του ΠΑΟΚ στο 1,1 εκ. ευρώ τον χρόνο για νέο τριετές συμβόλαιο, πλησιάζοντας σε διπλασιασμό των αποδοχών που είχε έως τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ