Κατήφεια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού – Περίμεναν ότι θα συνεχιστεί το ματς

Κατήφεια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού – Περίμεναν ότι θα συνεχιστεί το ματς

Βουβαμάρα επικρατούσε στον Παναθηναϊκό καθ' όλη τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το τι θα γίνει με το χθεσινό παιχνίδι. Περίμεναν πως θα συνεχιστεί το ματς, αποχώρησαν με σκυμμένα τα κεφάλια.

Η χαριστική βολή σε μια χρονιά έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολη και αρκετά ψυχοφθόρα ήταν η χθεσινή για τον Παναθηναϊκό. Τα επεισόδια και η διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέρνουν πλέον τους πράσινους σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει στο γήπεδο 38 βαθμούς, αλλά μπορεί να βρεθεί, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε, στους 26. Και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Κι όλα αυτά, με τους ποδοσφαιριστές και φυσικά το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού να μη φταίνε σε τίποτα. Και να βλέπουν τη διοίκηση αρχικά να τους στερεί έξι βαθμούς και τον κόσμο της ομάδας να βάζει… ταφόπλακα στις φιλοδοξίες τους.

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού επικρατούσε βουβαμάρα και κατήφεια όταν ο Γερμανός διαιτητής, αντιλαμβανόμενος την οσμή των δακρυγόνων, τους έστειλε εκεί. Οι παίκτες αναρωτιόντουσαν για ποιο λόγο δεν τους επιτρέπει ο ίδιος ο κόσμος τους να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, αλλά δεν είχαν διάθεση για πολλές κουβέντες. Είχαν μείνει αποσβολωμένοι να παρατηρούν όλα όσα συνέβαιναν γύρω τους.

Πάντως, το διάστημα της αναμονής τους στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Δώνη ότι το ντέρμπι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχιστεί. Αυτή την αίσθηση είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, από τις συνομιλίες των υπευθύνων της ομάδας με τον Γερμανό ρέφερι.

Η στεναχώρια τους μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν τους ανακοινώθηκε πως το ματς δε θα συνεχιστεί κι εκεί κατάλαβαν όλοι ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα με τον μηδενισμό στο παιχνίδι και την τιμωρία που επίκειται και η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και στην αφαίρεση έξι βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ