Ολυμπιακός: Κούτρης «κερνάει», Γκερέρο «πίνει»

Ολυμπιακός: Κούτρης «κερνάει», Γκερέρο «πίνει»

Με αφορμή το γκολ του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, κόντρα στον Παναθηναίκό, έπειτα από σέντρα του Λέονάρντο Κούτρη, to10.gr σας παρουσιάζει τα γκολ που έχουν σημειώσει οι «ερυθρόλευκοι» από συνεργασίες των δύο ποδοσφαιριστών.

Στο χθεσινό (17/3) ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, έπειτα από σέντρα του Λεονάρντο Κούτρη.

Με αυτό το τέρμα ο Ισπανός επιθετικός έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα και συνολικά τα 11 τη φετινή χρονιά. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε την συγκεκριμένη συνεργασία.

Ο Λεονάρντο Κούτρης μετρά φέτος τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Europa League). Το εντυπωσιακό όμως είναι πως οι τρεις από αυτές είχαν ως αποδέκτη τον Γκερέρο και συγκεκριμένα το… κεφάλι του Ισπανού.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μία προς μία τις συνεργασίες του Λεονάρντο Κούτρη με τον Ισπανό επιθετικό των Πειραιωτών:

Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1 (4/10/2018, UEFA Europa League)

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ στο 14′ όταν ο Κούτρης είδε την κίνηση του Γκερέρο στο πρώτο δοκάρι, με τον Ισπανό να νικά τον Ρέινα με κεφαλιά.

Τελικά όμως δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μιλάνο.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0 (2/2/2019, 19η αγ. Super League)

Η επόμενη φορά που ο Γκερέρο βρήκε δίχτυα έπειτα από σέντρα του Κούτρη ήταν κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε βρεθεί στα δεξιά ύστερα από μία εκτέλεση φάουλ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του και αμέσως είδε την κίνηση του Γκερέρο που με μια κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 2-0.

Ολυμπιακός-Άρης 4-1 (10/3/2019, 24η αγ. Super League)

Ο Κούτρης πήρε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου και ξεκίνησε μια εντυπωσιακή κούρσα. Όταν σήκωσε το κεφάλι του είδε τον Γκερέρο που ήταν δίπλα του και έβγαλε αμέσως τη σέντρα.

Ο Ισπανός φορ δεν λάθεψε και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με μια ωραία κεφαλιά.

Σαν… μπόνους σας παρουσιάζουμε και την τέταρτη ασίστ του 23χρονου μπακ, η οποία ήταν ξανά σε επιθετικό, όχι όμως στον Γκερέρο, αλλά στον Αχμέντ Χασάν.

Ολυμπιακός-Άρης (4/11/2018, 9η αγ. Super League)

Ο Νάτχο βλέπει την κίνηση του Κούτρη και με μια άψογη μπαλιά, στην πλάτη της άμυνας του Άρη, βρίσκει τον Έλληνα αμυντικό και εκείνος με τη σειρά του τροφοδοτεί τον Χασάν που ανοίγει το σκορ και δίνει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ